Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut marele anunț. Vor fi părinți de băiat!

Cătălina Ponor (35 ani) și Bogdan Jianu (52 ani) au făcut nunta mult așteptată în această vară, mai precis în luna iunie, apoi, în luna august fosta mare gimnastă a României  a anunțat că este însărcinată.

S-au căsătorit la Constanța

Cei doi se iubesc sincer, au o relație frumoasă de mai mulți ani de zile și au făcut nunta la Constanța. Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, mai au un motiv de bucurie. Au aflat că vor avea un băiețel!

Cătălina Ponor s-a bucurat în acest weekend de un baby shower, organizat de prietenele ei, special pentru fericita viitoare mamică, bun prilej de a anunța și faptul că ea și soțul ei, regizorul Bogdan Jianu, vor deveni părinți de băiat. 

Vă mulțumesc, fetelor, pentru această minunată surpriză, baby shower! Va iubesc!”, a semnalat Cătălina Ponor pe pagina ei de Instagram,  tripla campioană olimpică fiind înconjurată de cele mai bune prietene ale sale. Se pare că deja familia Ponor-Jianu s-a pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului lor.

Au deja cărucior, pătuț aproape echipat, doar să vină micuțul ca să se poată bucura în voie de tot ce i-au pregătit cunoscuții lui părinți. Nu doar Cătălina Ponor este în culmea fericirii, ci și Bogdan Jianu care își dorea de foarte mult timp să aibă un copil. 

Cerută de soție în timpul pandemiei

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu trăiesc de mult timp o frumoasă poveste de dragoste.  Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de regizor încă din timpul pandemiei și a fost extrem de fericită, împărtășind atunci vestea cu toată lumea pe rețelele de socializare. „Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net