Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu! Ce rochie a îmbrăcat marea gimnastă?

Cătălina Ponor s-a retras din sportul care a consacrat-o în urmă cu cinci ani, însă viața ei a luat o întorsătură neașteptată de când a renunțat la gimnastică. Și-a oficializat relația cu actorul Bogdn Jianu în anul 2018, la doi ani după s-au logodiit și ieri au avut cununia civilă.

stanga
dreapta
catalina ponor nunta 3 jpg
catalina ponor nunta (1) jpg
catalina ponor nunta 2 (1) jpg
catalina ponor nunta 4 jpg

Apropiații sportivei au postat mai multe imagini de la marele eveniment și astfel putem descifra felul în care ea s-a simțit: a fost pe cât de fericită, pe atât de emoționată. Bogdan Jianu a purtat o pereche de jeans, o cămașă albă, vestă și cravată, iar Cătălina Ponor a optat pentru o ținută diafană. Marea gimnastă a strălucit cu adevărat în ziua în care a spus cel mai hotărât „da!”, în fața ofițerului stării civile.

Vezi și: Cătălina Ponor, inclusă în Hall of Fame! Câți români au mai avut onoarea

Ea a îmbrăcat o rochie albă, scurtă, cu umerii goi și mâneci „clopot”. Vedeta s-a coafat ca o zână, căci a avut câteva bucle lejere și o parte din păr prins la spate, pentru a-i lăsa la vedere chipul machiat extrem de subtil. Printre personalitățile prezente la eveniment se numără Elvira Deatcu, Monica Roșu, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Daniela Silivas, Carmen Tănase și Corina Ungureanu. Petrecerea a avut loc într-un local aflat pe malul lacului din Căciulați.

Nu rata nici: EXCLUSIV. Cătălina Ponor, chinul din spatele gloriei: "Am început să plâng de bubuia solul sub mine". Cum a liniștit-o Mariana Bitang

Cine este Bogdan Jianu, soțul gimnastei Cătălina Ponor

Gimnasta, care are în palmares trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile olimpice, s-a căsătorit, într-un final, cu alesul inimii sale, supranumit „Vlad Țepeș”. Bogdan Jianu este actor și a însuflețit mai multe personaje în filme românești cu caracter istoric. În trecut, bărbatul s-a iubit cu solsita Julia Chelaru, cei doi având o reație de aproximativ 16 ani.

El și Cătălina Ponor își doresc de ani buni să facă nunta, dat fiind faptul că s-au logodit în urmă cu doi ani, dar restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 i-au împiedicat să organizeze evenimentul mult visat. Amintim faptul că gimnasta a fost părăsită înainte de nuntă de fostul ei partener, sportivul Tommy Ramos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
BeFunky collage (39) jpg
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg