Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Ce surpriză romantică i-a făcut viitorul soț: «Ești sufletul acestei familii»

Ultima actualizare:
Cătălina Ponor a urcat Ropmânia pe cele mai înalte trepte
Cătălina Ponor a urcat Ropmânia pe cele mai înalte trepte

Fata care ne-a făcut de atâtea ori să plângem de emoții și de fericire, Cătălina Ponor, cea mai longevivă gimnastă română din ultimele decenii, împlinește 33 de ani azi, pe 20 august. În acest punct al vieții ei, Cătălina este mai îndrăgostită ca oricând și a vorbit deja despre logodna cu Bogdan Jianu, actor, cascador și regizor. Iată ce mesaj romantic i-a lăsat viitorul soț în văzul tuturor, pe Instagram!

"Thank you for loving me, for keeping us toghether. You are the heart and the soul of this family. Happy birthday! Love you!" (n.r. Îți mulțumesc că mă iubești, că ai grijă de relația aceasta. Ești inima și sufletul acestei familii. La mulți ani, te iubesc!), a scris Bogdan Jianu pe Instagram.

Pe 8 august 2020, Cătălina Ponor a anunţat că se va căsători cu Bogdan Jianu, care i-a oferit un superb inel de logodnă. „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe Internet, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit. Bogdan Jianu a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru, de care s-a despărțit în anul 2016.


    Cătălina Ponor a urcat Ropmânia pe cele mai înalte trepteFoto: Facebook
Cătălina Ponor a urcat Ropmânia pe cele mai înalte trepteFoto: Facebook

Cătălina Ponor, gimnasta de valoare pentru România

S-a născut pe 20 august 1987, la Constanţa. Este une dintre cele mai bune gimnaste ale României. În cariera sa a câştigat 23 de medalii-11 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz. Cele mai importante sunt cele trei medalii de aur de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 şi argintul și bronzul la JO de la Londra, din 2012. S-a retras din competiţiile sportive în anul 2017, la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră. Ultima sa reprezentaţie  fiind la o gală internaţională de gimnastică din Mexic, unde a obţinut trei medalii, două de  aur şi una de argint.Citește și:

EXCLUSIV. Alimentul secret din farfuria Cătălinei Ponor care o ajută să se menţină suplă

Cătălina Ponor a spus „DA”! A primit inelul de la iubitul ei, Bogdan Jianu

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net