Cătălina Ponor se pregătește de nuntă! în iunie se căsătorește cu Bogdan Jianu

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se pregătește pentru un eveniment foarte important. Sportiva se va căsători luna aceasta cu bărbatul alături de care formează un cuplu din anul 2018, regizorul Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se căsătoresc luna aceasta
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se căsătoresc luna aceasta

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu plănuiau de mult să se căsătorească, fiind logodiți de doi ani. Au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de către autorități. Acum, regulile au fost relaxate, iar îndrăgostiții nu mai doresc să piardă timpul, așadar au depus deja actele necesare la Primăria Constanța. Se vor prezenta în fața ofițerului de stare civilă luna aceasta! 

Citește și: Cătălina Ponor a fost inclusă în Hall of Fame 

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în urmă cu cinci ani și nu mai locuiește în București, în la Constanța alături de regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, însă abia în anul 2018 au decis să acorde o șansă relației de iubire. 

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au avut o relație timp de 17 ani 

Bogdan Jianu a format un cuplu alături de Julia Chelaru pentru aproape 17 ani. Julia a fost cea care a vorbit despre motivul separării și a menționat că despărțirea a fost un pas natural pentru că nu se mai înțelegeau de ani buni.

Nici când a aflat că Bogdan formează un cuplu cu gimnasta Cătălina Ponor artista nu a fost surprinsă. Bogdan și Julia au divorțat în anul 2018, iar la scurt timp, Bogdan s-a afișat alături de cea pe care urmează să o ducă la altar: Cătălina Ponor. 

Vezi și: Julia Chelaru, declarații despre divorțul de Bogdan Jianu 

  „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net