EXCLUSIV Julia Jianu s-a despărțit de iubit. Fostul ei soț se pregătește de nuntă cu Cătălina Ponor

Ultima actualizare:
Julia Jianu e fericită  alături  de John
Julia Jianu e fericită alături de John

Norocul ține cu unii mai mult, iar cu alții mai puțin! Este și cazul Juliei Chelaru și al fostului ei soț. Weekendul trecut, Bogdan Jianu s-a logodit cu gimnasta Cătălina Ponor și urmează să facă nunta, iar la capătul opus, fosta lui nevastă, cântăreața Julia Chelaru, s-a despărțit de iubitul ei, John, cu care avea o relație de aproape doi ani.

După divorțul de Bogdan Jianu (50 de ani), anunțat acum 2 ani, cântăreața Julia Chelaru (44 de ani) s-a afișat cu un bărbat chipeș, cu șase ani mai mic decât ea, pe nume John. Parea fericită și urma să ducă relația la alt nivel, mai ales că pe Facebook apăreau logodiți. În plus, Julia și John făcuseră vacanțe împreună, iar cântăreața i-l prezentase și mamei sale, la Piatra-Neamț. Iată că perioada izolării a fost decisivă pentru ei și se pare că relația nu a rezistat. Surse din anturajul celor doi spun că s-au despărțit din cauza certurilor, în plus Julia a șters toate fotografiile de pe Facebook care îi înfățișau împreună, așa că "divorțul" e mai mult decât evident. Dacă ea s-a despărțit de iubit, fostul soț o duce bine ca oricând și e mai norocos în amor. Weekendul trecut, Bogdan Jianu s-a logodit cu frumoasa Cătălina Ponor (32 de ani) și a cerut-o de soție cu un inel cu diamante.


    Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat că se căsătorescFoto: Instagram
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat că se căsătorescFoto: Instagram

Bogdan Jianu s-a logodit cu Cătălina Ponor

 "Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit. Cătălina şi Bogdan sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre iubirea lor la începutul acestui an.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat că se căsătoresc
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat că se căsătoresc

Ce spunea Julia despre fostul iubit

"John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect".

Ce spunea Julia despre fostul soț

"Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege".

Citește și:

Julia Jianu, mireasă pentru a doua oară: «Mai vreau o nuntă nebunească»

Julia Jianu divorțează după 16 ani de relație: „Suferă foarte mult”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Albert Einstein jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net