Julia Chelaru, despre divorțul de Bogdan Jianu! „Ne-am despărțit plângând!”

Julia Chelaru a rupt tăcerea la patru ani după divorțul de fostul soț, Bogdan Jianu. Fosta solistă de la trupa Exotic a povestit cum s-a despărțit în lacrimi de soțul ei. I-a transmis chiar și un mesaj acutalei soții a lui Bogdan Jianu, fosta ei prietenă Cătălina Ponor!

Julia Chelaru și-a refăcut viața după divorț Sursa:Instagram
Julia Chelaru și-a refăcut viața după divorț Sursa:Instagram

La patru ani de la divorțul de impresarul Bogdan Jianu, Julia Chelaru a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre despărțirea de cel care i-a fost soț timp de nouă ani.

Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia <Un sărut, doar atât>. I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit. Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci, a dezvăluit Julia, la Pro TV.

Bogdan Jianu s-a căsătorit, anul trecut, cu gimnasta Cătălina Ponor Sursa: Instagram
Bogdan Jianu s-a căsătorit, anul trecut, cu gimnasta Cătălina Ponor Sursa: Instagram

„Nu mai eram fericiți de ani buni”

Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseaml Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână. A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Julia nu i-a purtat pică fostului ei soț nici după ce acesta s-a căsătorit, anul trecut, cu una dintre prietenele lor, gimnasta Cătălina Ponor.

Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Julia Jianu și noul ei iubit, John Sursa: Instagram
Julia Jianu și noul ei iubit, John Sursa: Instagram

De trei ani, Julia Chelaru are o nouă relație. Este mai fericită ca oricând alături de noul ei iubit, John, și nu exclude o nouă căsătorie.

John îmi dă încredere și toată acea susținere de care am eu nevoie. Mă lasă să mă desfășor cum sunt eu, cu bune și rele”, a dezvăluit solista.

De ce a fost dată afară din trupa Exotic?

Solista a vorbit cu lacrimi în ochi și despre despărțirea de trupa Exotic, pe care părăsit-o din motive de sănătate.

Aveam un chist. Un doctor mi-a zis: te operez chiar dacă nu știu ce ai. Eu leșinam des. S-a pus problema atunci shimbării mele din trupa Exotic. M-a afectat pentru că am ținut foarte mult să fiu pe scenă”, a adăugat, plângând, Julia.

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în secret, în 2018, după o relație de 16 ani și nouă ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net