Cătălina Ponor este însărcinată: «Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea»!

Cătălina Ponor, în al nouălea cer! Fosta gimnastă va deveni mamă pentru prima oară. Ea și soțul ei, regizorul Bogdan Jianu, așteaptă un bebeluș. Anunțul a fost făcut chiar de către fosta gimnastă. 

Cătălina Ponor și-a luat fanii prin surprindere cu o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Fosta gimnastă se pregăteste pentru cea mai importantă medalie din viața sa, după cum ea însăși le-a spus fanilor.

Fosta gimanstă și regizorul Bogdan Jianu vor deveni părinții unei fete! Cătălina Ponor le-a mulțumit fanilor pentru urările de bine pe care le-a primit cu ocazia zilei sale de naștere, apoi i-a anunțat că se pregătește pentru un nou rol: cel de mamă!

Citește și: Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut marele pas 

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!❤️A fost o zi speciala…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viată mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si prețios cadou 🤩Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris Cătălina pe Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în luna iunie 

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în anul 2022, în luna iunie, după o logodnă care a durat doi ani. Nunta a fost amânată de mai multe ori, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. 

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în urmă cu cinci ani și nu mai locuiește în București, ci la Constanța alături de regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, însă abia în anul 2018 au decis să acorde o șansă relației de iubire.

Vezi și: Cătălina Ponor a primit un cadou romantic din partea lui Bogdan Jianu 

Bogdan Jianu a format un cuplu alături de Julia Chelaru pentru aproape 17 ani. Julia a fost cea care a vorbit despre motivul separării și a menționat că despărțirea a fost un pas natural pentru că nu se mai înțelegeau de ani buni.  

Nici când a aflat că Bogdan formează un cuplu cu gimnasta Cătălina Ponor artista nu a fost surprinsă. Bogdan și Julia au divorțat în anul 2018, iar la scurt timp, Bogdan s-a afișat alături de cea pe care urmează să o ducă la altar: Cătălina Ponor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net