Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. De ce n-a mai mers mariajul dintre ei

Rona Hartner a rămas în amintirea tuturor ca una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe și cântărețe de la noi din țară. În ceea ce privește viața sa personală, a fost mereu o persoană discretă, însă se știe că aceasta a trecut prin două divorțuri. Din prima căsnicie, cu Rocco Sedano, a rămas cu o fetiță în vârstă de 15 ani, Rita Sumalya. La un an de la nașterea fiicei lor, cei doi au decis să divorțeze. Care a fost motivul?

Rona Hartner a fost căsătorită cu Rocco Sedano
Rona Hartner a fost căsătorită cu Rocco Sedano

De ce a divorțat Rona Hartner de primul soț

Rona Hartner a trecut prin nenumărate cumpene în viață, de la căsnicii eșuate, la boala care i-a adus sfârșitul. În 2007, l-a întâlnit pe primul ei soț, Rocco Sedano. Au devenit părinți în prima lună a următorului an, însă, în ianuarie 2009, la un an de la nașterea fiicei lor, Rita Sumalya, cei doi soți au decis să divorțeze.

Povestea lor de dragoste a început în Franța, loc în care s-au cunoscut, de altfel. Amândoi făceau parte din lumea artistică, asta pentru că bărbatul este dansator, lucru care i-a apropiat destul de mult. Deși a fost fericită pentru o perioadă de timp, tânărul dansator argentinian i-a făcut viața grea Ronei din cauza geloziei exagerate. Mai mult decât atât, bărbatul nu își dorea să se căsătorească religios. Astfel că, au decis să meargă pe drumuri separate în viață, dar, de dragul fiicei lor, au păstrat o relație de prietenie.

De asemenea, un alt motiv pentru care mariajul lor s-a destrămat a fost chiar fosta soacra ei, mama primului soț, după cum spunea Rona Hartner în trecut. Se pare că aceasta își îndemna fiul să bea și să petreacă.

„Drum bun și luminat Ronel”

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Suferea de cancer în faza patru, cu metastază și a pierdut lupta cu boala. Vestea cumplită a fost făcută de sora ei, Rinda, care a publicat pe contul său de Facebook o fotografie de doliu, semn că Rona a încetat din viață.

„Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă. Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta,

Drum bun și luminat Ronel”, a transmis sora artistei pe Facebook, după deces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net