Ce le-a cerut Rona Hartner apropiaților chiar înainte să plece din această lume! „Nu avea de gând să moară…“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestea că Rona Hartner a părăsit această lume la doar 50 de ani, a căzut ca un trăznet printre apropiații vedetei. Mulți vorbiseră cu ea cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârșit, când Rona încă se lupta să trăiască. Raluca Andreea Andrei, prietena de suflet a Ronei, ne-a dezvăluit ce anume i-a cerut artista înainte să plece din această lume. 

Raluca Andreea Andrei, model și colegă de podium cu Rona Hartner, în prezentările Lizei Panait, a vorbit, ultima dată cu regretata artistă, înainte cu șapte zile de tragicul sfârșit al acesteia, la telefon. 

Cele două erau prietene foarte bune, țineau legătura săptămânal, iar Rona deseori o ruga pe Raluca să-i facă rost de rochii de la Liza Panait, creatoarea ei preferată. 

Raluca ne-a povestit, cu lacrimi în ochi, care a fost ultima discuție a ei cu Rona, care acum 7 zile, nu doar că nu se gândea că o să moară, dar începuse un nou tratament pentru metastazele de la creier care recidivaseră. 

Rona era optimistă, însă, și atunci își punea speranțe în noul tratament. I-a cerut prietenei ei să-i facă rost de o perucă pentru că, după noul tratament, avea să-și piardă o bună parte din podoaba capilară. 

Raluca Andrei, prietena Ronei: „Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul”

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni. 

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, ne-a povestit Raluca, emoționantă. 

Lumea artistică, în șoc după moartea Ronei Hartner! „Ne uitam unii la alții și plângeam! Brenciu era terminat, nu-i venea să creadă!”

Pe 13 noiembrie, Raluca a avut ultima discuție cu prietena ei de suflet, Rona Hartner. De atunci, nu a mai putut da de ea la telefon. 

Mesajul cutremurător, postat în seara de 22 noiembrie de către Rinda, sora Ronei, prin care anunța că artista își trăia ultimele clipe, i-a pus la pământ pe toți artiștii, care se aflau în acel moment la un concert susținut de Mircea Baniciu. 

Nimeni nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile, iar Horia Brenciu s-a trântit pe jos, de disperare, în culise!

„De câteva zile, ea nu a mai răspuns la telefon, deși am văzut era activă pe whatsapp, dar era sora ei. 

Când a pus sora ei anunțul acela pe Facebook, nouă nici nu ne-a venit să credem. Eram la spectacol cu Horia Brenciu, Ana Baniciu și Irina Rimes, toți acolo. 

Ne uitam efectiv unii la alții și plângeam! Lui Brenciu nu-i venea să creadă. S-a pus pe jos și a izbucnit în plâns disperat!”, ne-a mai povestit, șocată, Raluca Andrei. 

Când va fi înmormântată Rona Hartner?

Anunțul decesului Ronei Hartner a fost făcut chiar de către sora acesteia, Rinda, care și-a pus o poză de doliu la profilul de pe Facebook și a scris apoi un mesaj cutremurator de despărțire. 

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă.

Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică, cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui.

O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o să le lipsești la toți.

Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta.

Drum bun și luminat Ronel”, a fost mesajul de „ adio” postat de sora artistei, pe Facebook.

Rona Hartner a decedat pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de doar 50 de ani, răpusă de multiple metastaze de gradul patru, la plămâni și la creier. Rona se lupta cu cancerul din 2019, dar, la un moment dat, a crezut că reușise să învingă perfida boală. 

Artista va fi depusă, miercuri, la Capela Cimitirului Bellu Catolic. Înmormântarea va avea loc vineri, chiar de Ziua Națională a României, de la ora 12.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net