Horia Brenciu dezvăluie detalii intime despre familia sa și despre fiul său adoptiv. „Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască"

Ultima actualizare:

Horia Brenciu, celebrul artist și antrenor de la Vocea României, nu este doar un talent extraordinar pe scenă, ci și un tată dedicat și iubitor. Împreună cu soția sa, Alice, formează o familie minunată, în care copiii sunt mândria lor. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Horia Brenciu a dezvăluit detalii despre experiența sa în creșterea copiilor, inclusiv a fiului său adoptiv, Toma.

Horia Brenciu. / Foto: arhiva.
Horia Brenciu. / Foto: arhiva.

Acceptarea fără rezerve

Când Horia și Alice s-au căsătorit, aceasta avea deja două fiice dintr-o relație anterioară, Maria și Andreea. Cu toate acestea, artistul nu a ezitat să își arate iubirea și susținerea pentru ele. Despre această perioadă, Brenciu spune că nu a fost dificil să câștige încrederea fetelor, pentru că ele l-au acceptat rapid în viața lor. Relația cu cele două a evoluat frumos, iar acum sunt o echipă sudată, mai ales cu Andreea, cu care lucrează împreună de aproape 10 ani.

Extinderea familiei

Horia Brenciu și băiatul său. Foto: arhiva.
Horia Brenciu și băiatul său. Foto: arhiva.

Cu timpul, familia s-a mărit odată cu apariția Minei și a lui Toma. Despre provocările de a fi tată de fete și de băiat, Horia spune că fiecare zi aduce provocări noi, dar și multă dragoste, bucurie și împlinire. El și Alice l-au adoptat pe Toma în 2016, o alegere care s-a dovedit a fi un "dar minunat". Brenciu dezvăluie că povestea adopției este lungă și întortocheată, dar în final, Toma este o parte iubită a familiei.

Dreptul la cunoașterea originilor

Un aspect sensibil al vieții lui Toma este legat de mama lui biologică. Horia a mărturisit că i-a vorbit fiului său adoptiv despre mama sa biologică și că acesta are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Cu toate acestea, momentan, Toma este concentrat pe activitățile sale, cum ar fi școala, baschetul, jocurile și prietenii. "Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască când împlinește 18 ani", a spus Brenciu.

Mesaj pentru cei care aleg calea adopției

Horia Brenciu încurajează pe cei care au ales sau consideră calea adopției, subliniind că, deși procesul poate fi sinuos, recompensele sunt inestimabile. Artistul mărturisește că, în prezent, a uitat cât de dificil a fost procesul de adopție, iar ceea ce contează acum este dragostea și bucuria aduse de copii atunci când intră pe ușă.

În privința relației dintre toți copiii familiei, Horia Brenciu subliniază că, indiferent de diferențele de vârstă și experiențe, aceștia se înțeleg minunat. Fetele mai mari își construiesc propriile vieți, dar se mențin aproape de Mina și Toma, iar comunicarea dintre ei este una deschisă și plină de bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net