Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani! Artistul a debutat prezentând RoBingo

Ultima actualizare:

Horia Brenciu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Dintotdeauna juratul de la „Vocea României” s-a bucurat de un succes răsunător în carieră, însă vă mai aminți cum arăta la debutul în carieră pe când avea doar 21 de ani? Artistul și-a început aventura în lumea televiziunii prezentând prima ediție a îndrăgitei emisiuni „RoBingo”!

Horia Brenciu a prezentat „RoBingo”
Horia Brenciu a prezentat „RoBingo”

Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani

Ajuns la 51 de ani cu o frumoasă familie și o carieră impresionantă în spate, Horia Brenciu putem spune că le are pe toate. Totuși până aici drumul a fost lung, iar în spate stau ani de muncă. Puțini își mai aduc aminte cum arăta artistul la doar 21 de ani când a început să prezinte RoBingo, emisiunea care l-a lansat și pe care a prezentat-o timp de aproximativ 5 ani. Realizatorul Doru Dumitrescu este cel care l-a descoperit pe Brenciu după ce a vizionat o emisiune de jocuri pe plajă, concepută de Adelina Șuvăgău.

De la începuturile în carieră au trecut 30 de ani, iar artistul este de nerecunoscut însă și-a păstrat șarmul. Îmbrăcat într-un costum negru și cu umorul său specific, Horia a prezentat prima emisiune cu licența internațională.

Horia Brenciu a prezentat „RoBingo”

De acele vremuri povestea și el în urmă cu ceva vreme pe o rețea de socializare. Acesta a mărturisit că era atât de emoționat încât cu o seară în urmă nici nu a putut dormi.

„3 octombrie 1993… Prima mea apariție oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct în prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licență internațională din România a unui format de televiziune străin.

Îmi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Desigur și reacțiile internauților au început să curgă. Oamenii și-au amintit cu drag de perioada de atunci și l-au lăudat pe Brenciu pentru evoluția sa:

„Daaaa, pe atunci erau haioase emisiunile de genul ăsta. Eram optimișți, credeam în vremuri mult mai bune și chiar au fost. Îmi aduc aminte că video-all-ul pe care apăreau câștigurile era compus din nouă monitoare color pe tuburi cu cea mai mare diagonală posibilă.”

„Un proiect frumos, am fost atunci în fața micilor ecrane! Au trecut de atunci aproape trei decenii, dar ai rămas la fel de vesel, spontan, optimist! Un personaj emblematic al televiziunii!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net