Horia Brenciu, gafă colosală în direct! A scăpat-o pe Dana Rogoz cu capul de podea. Video

Într-un moment care a devenit legendar în istoria televiziunii românești, Horia Brenciu a comis o gafă colosală în timpul unei apariții la emisiunea "De suflet" prezentată de Dana Rogoz la Pro TV Internațional în 2011. Celebrul cântăreț și prezentator a scăpat-o pe Dana Rogoz cu capul de podea, generând un moment inedit și amuzant, cu priviri șocate din partea celor prezenți.

image

Un moment neașteptat în timpul emisiunii

În acea ediție specială a emisiunii "De suflet", Dana Rogoz l-a invitat pe Horia Brenciu să cânte alături de orchestra sa. Într-un moment de umor și neașteptat, actrița s-a prefăcut că leșină în timpul spectacolului. Prima dată, Horia Brenciu a reușit să o prindă, dar la a doua încercare, Dana Rogoz a părut că nu mai are noroc și s-a prăbușit pe podea, provocând reacții amuzate și surprinse din partea celor prezenți în studio.

Ulterior, pe blogul său, actrița a mărturisit că a râs cu lacrimi atunci și continuă să râdă și acum, chiar dacă a fost un moment neașteptat. Ea a subliniat că apreciază astfel de momente neprevăzute, autentice și asumate.

Recrearea momentului în podcastul "Lucruri Simple"

Mai bine de 10 ani mai târziu, Horia Brenciu a ales să recreeze acest moment iconic în cadrul podcastului său, "Lucruri Simple". Într-un cadru relaxat, cei doi au retrăit momentul, iar Brenciu a mărturisit că nu suportă să îi scape o femeie din mână.

Cu ocazia acestui moment, Horia Brenciu a avut o surpriză pentru Dana Rogoz, aducând-o în emisiune și pe Adela Popescu. Cele două prietene s-au emoționat până la lacrimi, iar gestul lui Brenciu a fost primit cu bucurie și apreciere din partea Danei Rogoz.

"Dacă în 2011 am avut un moment amuzant și memorabil, în 2023 am avut parte de o reîntâlnire plină de emoții și bucurie. Horia Brenciu și Dana Rogoz au demonstrat că pot transforma o gafă nevinovată într-o amintire veselă și că prietenia lor transcende timpul și evenimentele", a declarat un ascultător fidel al podcastului "Lucruri Simple".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net