„Secretul” lui Horia Brenciu! Puțină lume știe ce diferență de vârstă există, de fapt, între artist și soția sa

Ultima actualizare:

Fanii îndrăgitului artist Horia Brenciu cu siguranță se bucură de o perioadă fericită. Acesta tocmai a anunțat că urmează să se întoarcă printre jurații de la „Vocea României”, de data aceasta făcând echipă cu Theo Rose. Iar pe lângă împlinirile profesionale, Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Puțini știu asta, însă între cei 2 există o diferență de vârstă care surprinde pe multă lume!

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Fanii îndrăgitului și talentatului artist Horia Brenciu au, cu siguranță, un motiv de bucurie, în această perioadă! Acesta a anunțat că urmează să revină la „Vocea României”, alături de ceilalți jurați! Desigur, există și o miscă schimbare! Dacă până acum Theo Rose a făcut echipă cu Smiley, se pare că în sezonul următor al emisiunii, aceasta i se va alătura lui Horia Brenciu!

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare”, a declarat Horia Brenciu.

Diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Iar pe lângă cariera sa de succes, care a adus atât de multă bucurie în viața oamenilor, artistul trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 11 ani, cât și un băiat înfiat, de 9 ani. Alice Dumitrescu mai are 2 fete, dintr-o căsătorie anterioară.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se cunosc de mai bine de 2 decenii. Mai precis, cei doi au făcut cunoștiință în anul 1995, unde ea lucra drept producător. Cei doi au format un cuplu încă din 2006, însă pasul cel mare l-au făcut de abia în anul 2014, când a avut loc căsătoria.

Însă, un detaliu pe care doar foarte puțină lume îl știe este diferența de vârstă dintre cei 2! Mai precis, în timp ce Alice Dumitrescu a împlinit 54 de ani, Horia Brenciu de abia va face 51, la finalul verii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net