N-are liniște nici după moarte! Cum a fost Rona Hartner umilită de primarul Capitalei, Nicușor Dan

Vestea tragică a morții Ronei Hartner, după ce artista a pierdut lupta cu boala, a îndurerat întreaga țară. Iar pe lângă problemele de sănătate, se pare că Rona Hartner se mai confrunta cu o problemă, în ultimii ani din viață! Artista s-a aflat în conflict cu Primăria Municipiului București, pentru moștenirea tatălui ei!

Artista s-a aflat în conflict cu Primăria Capitalei
Artista s-a aflat în conflict cu Primăria Capitalei

Se pare că boala cruntă nu a fost singura problemă de care s-a lovit Rona Hartner, în ultimii ani din viață! Artista a fost nevoită să se confrunte cu Primăria Municipiului București, pentru moștenirea tatălui ei! Rona Hartner provinde dintr-o familie de origine germană pe linie paternă, cât și română, pe linie maternă.

Din păcate, tatăl acesteia, Florin Niculae Hartner,  a decedat în anul 2016, însă, pe 20 martie 1991, el solicitat restituirea în natură, sau acordarea unei sume reparatorii, pentru un imobil din Sectorul 3, preluat abuziv de către stat, datorită Decretului Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România, din februarie 1989. Problema nu a fost rezolvată, iar după moartea sa, cei trei copii ai săi, Rona, Rinda și Reon, au continuat să lupte pentru despăgubiri.

Rona Hartner, în conflit cu Primăria Municipiului București

După 20 de ani de la depunerea documentelor necesare, timp în care nu au primit niciun răspuns, Rona Hartner, alături de fratele și sora ei, au chemat în instanță Primăria Municipiului București, în anul 2019. Se pare că în 2017, cei trei moștenitori fuseseră anunțați că doarul adminitrativ fusese înaintat pentru analizare încă din 2010, însă nu se decisese nimic.

În 2021, instanța a decis că Primăria a depășit nejutificat termenul legal de 36 de luni, pentru a răspunde cererii familiei. Cu toate acestea, se pare că cei de la Primărie au ignorat decizia instanței, iar în 2023, Rona Hartner și frații ei au depus o nouă acțiune în instanță. Cei trei cereau o penalizare de 1.000 lei pe zi, până când se rezolva problema. Cu toate acestea,cu doar 2 săptămâni înainte să moară, Rona Hartner a primit vestea că instanța a respins cererea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net