Rona Hartner a plecat din această lume cu zâmbetul pe buze! Sora ei i-a fost alături

#Exclusiv Click!

Rona Hartner a plecat din această lume exact așa cum a venit și cum a fost toată viața ei, cu zâmbetul pe buze! Sora vedetei, Rinda Hartner, ne-a dezvăluit cum au fost ultimele momente ale regretatei și talentatei actrițe.

„Este foarte greu pentru noi, mai ales pentru mama noastră care nu acceptă încă faptul că i s-a pierdut unul dintre copii. Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea, am venit direct din Canada, m-a dus direct la spital, în Franța, și am stat cu ea toată noaptea.

Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Ieri dimineață după ce au venit asistentele să îi schimbe medicamentele și să vadă dacă e bine, eu m-am dus să iau o cafea, ea știa că sunt acolo și i-am zis: „Așteaptă-mă".

Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!", ne-a declarat sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, care a fost lângă vedetă până când și-a dat ultima suflare. 

Ce se va întâmpla cu fiica Ronei?

Sora ei și familia lor vor avea grijă de fiica de 15 ani a Ronei Hartner. Sicriul Ronei Hartner va fi expus sigilat pentru că așa va fi adus din Franța și așa se cere potrivit regulilor repatrierii. Se pare că fostul soț al Ronei Hartner, dansatorul Rocco Sedano, cu care vedeta are fiica adolescentă, o să fie și el prezent în țară la înmormântare.

„Rona a făcut tot ceea ce a făcut pentru fata ei.  Noi o să ne străduim să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și înmormântarea atunci știm că vor ieși emoțiile la suprafață dar o să fim alături de ea. Fata vrea să rămână aici, în Franța, unde s-a născut și are prieteni...", a mai spus Rinda Hartner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net