Dan Negru, prima reacție după ce a murit Rona Hartner: „Lasă-i pe toți să plângă...”

Ultima actualizare:

După ce Rinda, sora Ronei Harner, a anunțat că actrița a murit, vedetele au reacționat pe rețelele de socializare. Și Dan Negru este cel care a lăsat un mesaj pe pagina sa de Instagram: „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe poți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim să ai trăit".

Dan Negru, mesaj la aflarea tragicei vești Foto: Instagram
Dan Negru, mesaj la aflarea tragicei vești Foto: Instagram

Dan Negru lăsase un mesaj și înainte ca Rona să moară

După ce, ieri, Rinda, sora Ronei Harner, mărturisea cât de dificilă este această perioadă pentru ea, cât și pentru întreaga ei familie, Dan Negru lăsase un mesaj: „Dumnezeu să îi lumineze calea". 

„Bună seara la toata lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea, care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, scria Rinda pe pagina ei de Facebook.

Cu ce probleme s-a confruntat Rona Hartner

În luna aprilie a acestui an, Rona Hartner a vorbit despre problemele cu care se confrunta, mărturisind că diagnosticul primit - cancer la plămâni și metastaze pe creier - a fost neașteptat și a dărâmat-o. Totuși, ea susținea că nu își pierde speranța și are încredere în Dumnezeu că totul va fi bine.

Diagnosticată cu cancer la colon și la ficat în 2019, Rona Hartner s-a vindecat un an mai târziu. Acum, însă patru ani mai târziu, boala recidivase.

Ce declara Rona despre boala ei

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu.

Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun-simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.» Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”, a explicat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net