Secretul ținut bine ascuns de Rona Hatner, în ultimele 6 luni de viață. Un artist celebru a spus adevărul: „Am pregătit-o amândoi”

Ultima actualizare:

Toată țara este profund afectată de dispariția prematură a Ronei Hartner. A fost o prezență vibrantă în lumea artistică, iar moartea ei la vârsta de 50 de ani a lăsat un gol imens. Boala a fost cea care a învins în final, chiar și după o luptă grea.

Rona Hatner avea doar 50 de ani când a murit / foto: arhiva personala
Rona Hatner avea doar 50 de ani când a murit / foto: arhiva personala

Rona a plecat în lumea celor drepți, înainte de a își pune în practică ultimele planuri. Actrița iubea să cânte. În vara avea mai multe concerte programate, la care, din păcate, nu a mai ajuns, din cauza stării de sănătate. 

Cea mai amară amintire cu Rona Hatner

Mihai Trăistariu a împărtășit o amintire emoționantă legată de cântăreață. Cei doi aveau planuri să pregătească un duet pentru Festivalul Mamaia, însă aceasta nu s-a mai întâmplat din cauza tratamentului necesar pentru vindecare.

Fostul reprezentant al României la Eurovision a avut o legătură specială cu Rona Hartner. Trebuiau să urce împreună pe scenă la Festivalul de la Mamaia, dar din păcate, tratamentul intens al Ronei pentru boală a făcut imposibilă această colaborare.

Mihai a fost profund afectat de vestea pierderii ei și a descris-o pe Rona ca fiind plină de viață și optimism. El a povestit despre planurile lor pentru duet și cum au pregătit împreună melodia „De ar fi să vii", din repertoriul Mihaelei Runceanu.

Momentul artistic era deja pregătit

Chiar dacă își pregătiseră momentul împreună, Rona nu a putut ajunge la festival, fiind deja în tratament. Mihai și-a exprimat regretul că nu a avut ocazia să cânte împreună și că boala a împiedicat realizarea acestui moment artistic.

„Am cunoscut-o pe Rona în repetate rânduri, atât în spectacole, cât și în emisiuni TV. Era atât de plină de viață și atât de optimistă încât n-ai fi crezut că poate s-o doboare nicio boală. Pentru mine a fost șocant. Auzisem că a scăpat de două ori de cancer și am zis «uite, mă, ce înseamnă să fii pozitiv și optimist, atunci cancerul nu te mănâncă» și am fost foarte fericit când am aflat că s-a vindecat, de fapt, că a trecut peste.

Vara asta trebuia să cânt cu ea în duet, când s-a reluat Festivalul de la Mamaia. În prima fază m-au întrebat organizatorii dacă vreau să cânt cu ea. A fost o mare bucurie și am fost de acord. Am ales împreună melodia ‘De ar fi să vii’, din repertoriul Mihaelei Runceanu.

Am pregătit-o amândoi, ea în Franța, iar eu în România. Urma să vină în august, dar nu a mai ajuns. Probabil era deja în tratamente. Din ce am citit prin presă, ea era diagnosticată a treia oară și atunci era pe tratament, nu știu de care și cred că de asta nici nu a mai venit. Îmi pare rău că n-am mai apucat să cântăm împreună”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net