Cum i-a spus Rona Hartner fiicei sale că urmează să moară. Rita a rămas traumatizată: „I-am permis să plângă”

Vestea că Rona Hartner a părăsit această lume la doar 50 de ani a căzut ca un trăznet printre apropiații vedetei. Se lupta cu cancerul din 2019, dar, la un moment dat, a crezut că reușise să învingă perfida boală. Rona a informat-o de prima dată pe fiica ei, Rita, cu privire la boală, încercând să își încurajeze copila. Cum i-a împărtășit cumplita veste.

Cum i-a spus Rona Hartner fiicei sale că urmează să moară / Foto: Ahiva Click!
Cum i-a spus Rona Hartner fiicei sale că urmează să moară / Foto: Ahiva Click!

Rona Hartner, o actriță iubită pentru rolurile sale din filme și pentru energia sa contagioasă, a încetat din viață, la vârsta de 50 de ani, joi, 23 noiembrie, după o lungă luptă cu boala. Calvarul ei a început în 2019, însă un an mai târziu a reușit să iasă învingătoare după lungi tratamente. Dar în vara acestui an, a primit o veste cumplită: o altă formă a acestei boli a reapărut. A fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze.

Ce i-a spus Rona fiicei sale Rita

Rona a lăsat în urmă o fiică devastată de durere. Rita Hartner, în vârstă de 15 ani, a aflat cumplita veste după ce a mers la o consultație cu mama ei. Atunci, medicul a îndemnat-o pe vedetă să meargă să-și facă testamentul. Au plâns împreună, dar Rona Hartner a încercat să fie puternică și să își încurajeze copila. „Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

În urmă cu câteva luni, la Antena Stars, Rona Hartner a dezvăluit cum i-a dat cumplita veste Ritei: „Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul «Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul». A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge.

Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă, pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută. Eu i-am spus că vara asta vacanță nu avem, că nu am ajuns la plajă și stau la 5 minute distanță de plajă și i-am spus să iasă cu prietenii, să se distreze, iar eu stau acasă, să dorm câte 20 de ore. Asta e situația”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net