Irina Margareta Nistor, părere categorică despre rolul de actor al lui Cristi Borcea din „Miami Bici 2”: „Este ușor să spui fals o replică”

Irina Margareta Nistor a analizat recent cele mai recente filme românești, incluzând comentarii despre interpretarea lui Cristi Borcea în filmul „Miami Bici 2”, produs de Codin Maticiuc.

Irina Margareta Nistor îl laudă pe Cristi Borcea / foto: arhiva
Irina Margareta Nistor îl laudă pe Cristi Borcea / foto: arhiva

Critica de film a exprimat uimirea plăcută față de prestația fostului acționar de la Dinamo, subliniind că, deși este la prima sa apariție într-un film, acesta s-a descurcat mai mult decât onorabil.

Recent, publicul a avut parte de lansarea a trei filme românești care au atras din nou spectatorii în săli, iar Irina Margareta Nistor s-a arătat entuziasmată de aceste producții. Ea a adăugat și comentarii referitoare la interpretarea actoricească a lui Cristi Borcea în „Miami Bici 2”.

„Miami Bici 2” nu are în distribuție doar actori

Filmul nu numai că a avut în distribuție actori profesioniști, ci și numeroase vedete din diverse domenii, inclusiv Nadia Comăneci. Irina Margareta Nistor a exprimat opinia sa despre talentul actoricesc al lui Cristi Borcea.

După succesul fabulos al primei părți, Codin Maticiuc a decis să continue povestea celor doi personaje simpatice în America, iar Bilă (Matei Dima) și Ilie Piciu (Codin Maticiuc) călătoresc acum de la Miami la Los Angeles.

Și în acest film, există surprize neașteptate, precum apariția lui Nadia Comăneci și Cristi Borcea, care au roluri-cheie. „Zeița de la Montreal” a colaborat cu Codin Maticiuc și Matei Dima în Statele Unite ale Americii, demonstrându-și abilitățile actoricești.

„Ar fi putut fi un bun actor”

Apariția lui Cristi Borcea nu a implicat călătorii în America pentru filmare; scena cu el a fost înregistrată în curtea casei lui Codin Maticiuc din București.

Irina Margareta Nistor a recunoscut că a fost plăcut surprinsă de prestația actoricească a lui Cristi Borcea în „Miami Bici 2”.

„A avut o apariție care a stârnit aplauze furtunoase. Cred că ar putea să fie un bun actor, în opinia mea. Desigur, nu sunt actori profesioniști, așa că este ușor să spui fals o replică, dar în cazul lui a fost diferit. Nu știu câte duble s-au făcut, dar pentru mine contează rezultatul final”, a declarat Irina Margareta Nistor pentru UNICA.ro.

Criticul de film a apreciat alegerea inspirată a protagoniștilor, inclusiv a unor personalități publice precum Cristi Borcea și sportivi faimoși precum Nadia Comăneci, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu. Margareta Nistor a remarcat că, deși limbajul licențios nu a fost eliminat, nivelul filmului a crescut.

„Imi place interpretarea lui Piștereanu, un actor de top, iar ceilalți au umorul lor și se vede că nivelul a crescut. Desigur, nu renunță la limbajul lor specific, pentru că ar fi ciudat să se schimbe brusc, nimeni nu i-ar crede. Marea inovație este aducerea sportivilor. Faptul că au inclus atât de mulți sportivi, chiar și pentru mine, care nu sunt un fan al fotbalului, a fost interesant. Lista neagră de la final și povestea cu Nadia, în legătură cu sportul, cred că au funcționat bine", a conchis Irina Margareta Nistor pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net