Care a fost filmul anului 2023. Irina Margareta Nistor: „Cel mai bun din cele 1000 văzute anul trecut”

Ultima actualizare:

În urma celei de-a 81-a ediții a Globurilor de Aur, desfășurate pe 7 ianuarie, producția cinematografică a anului 2023 a fost subiectul unei analize aprofundate. Irina Margareta Nistor, celebra critică de film, a declarat în cadrul matinalului de pe BucureștiFM că „Oppenheimer” a fost „cel mai bun film dintre cele 1000 văzute anul trecut”.

Irina Margareta Nistor. Foto: arhiva.
Irina Margareta Nistor. Foto: arhiva.

Cu cinci premii la Globurile de Aur, inclusiv cel pentru "Cel mai bun film", "Oppenheimer" a reușit să impresioneze nu doar criticii, ci și publicul. Irina Margareta Nistor a subliniat complexitatea filmului și a recunoscut că își exprimase temerile cu privire la șansele sale de a câștiga, având în vedere dificultatea de urmărire a poveștii. Cu toate acestea, victoria sa a stârnit entuziasmul criticei de film și a susținătorilor cinematografiei complexe.

Ce spune Irina Margareta Nistor despre filmul "Barbie"

În ceea ce privește "Barbie", filmul a fost distins cu doar două trofee, iar Irina Margareta Nistor a dezvăluit că aceasta a fost o alegere influențată de succesul comercial. Critica a împărtășit observații asupra fenomenului în care filmele devin accesibile publicului larg prin diverse platforme, generând, astfel, oameni mai critici față de aceste producții. Nistor a subliniat faptul că, odată cu disponibilitatea acestora pentru vizionare la domiciliu, publicul își exprimă mai des nemulțumirile, cu toate că aceste filme au fost considerate inițial de succes.

Pelicula „Poor Things”, o dezamăgire pentru ea

Cu toate acestea, nu toate producțiile au fost întâmpinate cu aceeași bucurie. Irina Margareta Nistor a menționat că filmul „Poor Things”, câștigător al premiului pentru "Cel mai bun film - comedie/muzical", a fost o dezamăgire pentru ea. Critica a subliniat că filmul nu încadrează clar nici în categoria comediei, nici în cea a muzicalului, exprimându-și surpriza că nu s-a stârnit mai multă polemică în jurul acestei alegeri. Ea a menționat, de asemenea, că umorul filmului s-ar putea să nu fie în concordanță cu sensibilitatea publicului față de subiectele sensibile.

În final, opinia Irinei Margareta Nistor oferă o perspectivă interesantă asupra producției cinematografice din 2023, evidențiind succesul unor filme precum "Oppenheimer" și provocările întâmpinate de alte producții la intersecția dintre succesul comercial și impactul asupra publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net