Irina-Margareta Nistor, opinie clară despre fiica lui Măruță, după filmul Tati part-time. „Fiecare se gândește: e, a prins rolul că e fata cui e”

Irina Margareta-Nistor spune că a urmărit filmul "Tati part-time" și a făcut prima cronică după ce a văzut producția regizată de Letiția Roșculeț. În rolurile principale sunt Alex Bogdan, un avocat nevoit să aibă grijă de un copil care nu e al lui și Eva Măruță.

Irina-Margareta Nistor Foto: arhivă Click!
Irina-Margareta Nistor Foto: arhivă Click!

Irina-Margareta Nistor, despre filmul "Tati part-time"

"Tati part-time", cu Alex Bogdan și Eva Măruță, s-a lansat, recent, în cinematografe. Irina Margareta-Nistor a urmărit filmul și a tras concluzia după ce a văzut producția regizată de Letiția Roșculeț. „A mai venit o comedie după Visul. A venit Tati part-time. Toată lumea era curioasă, toți voiau să vadă cum joacă fetița lui Măruță și a Andrei, Eva. Știi cum e, fiecare se gândește: e, a prins rolul că e fata cui e. De multe ori poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrități. Surpriza a fost totală, Eva e minunată. E plină de umor și foarte dezinvoltă. 

Înjurături n-avem și filmul nu e vulgar. Mi-a plăcut că au funcționat bine și copiii, una dintre fetițe am mai văzut-o, Ilinca o cheamă. Are un rol negativ care pe parcurs se schimbă. Eu cred că filmul vine numai bine după Revelion, e un film pentru părinți și pentru copiii bine crescuți", a declarat Irina-Margareta Nistor. 

Ce spune Dan Negru despre comedia românească

Dan Negru a vorbit şi el pe rețelele sociale despre filmul „Tati part-time”. Prezentatorul TV l-a văzut încă din perioada Crăciunului și a spus ce părere are despre filmul în care Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, apare în rolul principal, scrie RomâniaTV.net. 

„În perioada Crăciunului eu am fost să văd filmul acesta românesc. L-am văzut atunci pentru că sunt mulți prieteni de-ai mei care joacă în comedia asta inteligentă, pe care v-o recomand", a declarat Dan Negru. 

Ce spune Eva Măruță și Alex Bogdan

Alex Bogdan joacă rolul avocatului pus în situația de a avea grijă de un copil - de fina lui. Actorul spune că a mizat pe un atu, scrie stirileprotv.ro. Am avut emoții foarte multe, oameni spun că sunt imatur, că mă comport ca un copil, și am sperat ca să ne legăm în felul acesta să fim doi copii pe platoul de filmare.” Eva Măruță o interpretează pe Maya, fina în vârstă de 8 ani a avocatului. Aceasta a declarat că a avut foarte multe emoții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net