Vedeta care a dezamăgit-o pe Irina Margareta Nistor! „S-a purtat mizerabil. E antipatică în realitate"

Ultima actualizare:

Irina Margareta Nistor a făcut declarații despre premiile Oscar 2023. Tot atunci a vorbit și despre Julia Roberts. Dacă, inițial, o adora pe actrița americană, acum Margareta Nistor spune că nu mai are aceeași plăcere să vizioneze filme cu ea. „E un personaj antipatic în realitate și mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea, adică le văd dar nu mai am aceeași afecțiune."

Irina Margareta Nistor a fost dezamăgită de o actriță celebră Foto: arhivă Click!
Irina Margareta Nistor a fost dezamăgită de o actriță celebră Foto: arhivă Click!

Irina Margareta Nistor, dezamăgită de Julia Roberts

Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate actrițe americance, celebră pentru rolurile din Pretty Woman sau Eat, Pray, Love. În anul 2000, a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich. Atunci, a ținut unul dintre cele mai interesante discursuri. Criticul de film Irina Margareta Nistor a fost impresionată inițial de acest discurs, apoi și-a schimbat radical opinia.

„A venit și a râs și toată lumea”

„Pot să spun care este discursul care m-a păcălit cel mai mult. A fost cel al Juliei Roberts, care a venit și a râs și toată lumea a zis că este un râs contrafăcut și eu am zis Sunteți răi, e minunată. Până am cunoscut-o de-adevăratelea și am înțeles că ei aveau dreptate.

E un personaj antipatic în realitate și mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea, adică le văd dar nu mai am aceeași afecțiune. Eram la San Sebastian, s-a purtat mizerabil cu propriul ei public, n-a vrut să dea autografe. La final, trebuia să prezinte închiderea și ea a spus că la ea în contract nu scrie așa ceva și au stat să tocmească cu ea 15 minute. Mofturi din-astea nepermise", a spus Irina Margareta Nistor

Ultimul film al vedetei care a supărat-o pe Irina Margareta Nistor

"Leave the World Behind", un thriller apocaliptic al scenaristului şi regizorului premiat Sam Esmail, cu Julia Roberts şi Ethan Hawke în rolurile principale, este disponibili pe platforma Netflix. 

În acest thriller, Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar şi soţul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) şi Rose (Farrah Mackenzie).

Vacanţa lor este în curând dată peste cap, când doi străini - G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) şi fiica lui, Ruth (Myha'la), sosesc în miez de noapte cu veşti despre un misterios atac cibernetic şi caută refugiu în casa care, susţin ei, ar fi a lor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net