Irina Margareta Nistor, secretul pe care l-a ascuns toată viața: „Am adăpostit niște deținuți nemți”

Ultima actualizare:

Îndrăgita Irina Margareta Nistor a făcut dezvăluiri din copilăria sa și a mărturisit că niciodată nu și-a dorit frați sau surori! Toate detaliile mai jos!

Irina Margareta Nistor, secretul de care nimeni n-a știu până acum
Irina Margareta Nistor, secretul de care nimeni n-a știu până acum

Într-un interviu acordat recent, cunoscutul critic și traducător de film Irina Margareta Nistor a povestit lucruri neștiute despre copilăria și adolescența.

Irina Margareta Nistor a mărturisit că a avut parte de o copilărie clasică, în care era răsfățata familiei, mai ales că nu a avut frați sau surori pentru că nu și-a dorit niciodată să își împărtă iubirea mamei cu altcineva.

Unde și-a petrecut copilăria Irina Margareta Nistor

Mi-am petrecut copilăria în casa în care stau și acum, cu bunicii și părinții. Fără frați, din fericire. Nu mi-am dorit frați niciodată, afecțiunea mamei nu voiam să o împart cu nimeni. Nici post mortem nu vreau.

Aveam mulți vecini, băieți, deci am avut o copilărie ‘băiețoasă’. Mergeam cu tata la patinoar, la cinema, și veneau mulți copii la mine în curte. La cinematograful ‘Munca’, cum se numea atunci, am văzut ‘Câinele din Baskerville’ și m-am speriat tare.

O terorizam pe bunica de fiecare dată când era Paște sau Crăciun să facă cozonăcei, să duc la toată lumea. Pe vremuri așa făceai, un fel de schimb cu vecinii, duceai ceva și primeai ceva. Crăciunul era foarte frumos, cu colinde, mama cânta la pian. Mereu am reușit să ignorăm ce se întâmplă afară, lumea noastră era lumea noastră.

„Am avut și un subsol unde am adăpostit niște deținuți nemți”

Irina Margareta Nistor, secretul de care nimeni n-a știu până acum
Irina Margareta Nistor, secretul de care nimeni n-a știu până acum

Am o casă primitoare, mereu am avut musafiri, din 1939, de când s-a construit. Am avut și un subsol unde am adăpostit niște deținuți nemți care nu au mai ajuns în gulag.", a dezvăluit criticul de film pentru Fanatik.  

În liceu povestește că lipsea mereu de la ore, și își motiva absențele prin scutiri pe care i le aducea un medic. În ciuda acestui fapt, mereu a fost o persoană extrem de timidă, lucru ce o urmărește până astăzi. Irina Margareta Nistor a dezvăluit că este într-atât de timidă încât la ‘Festivalul de psihanaliză și film’ de acum câțiva ani, a venit Jaqueline Bisset să facă o poză cu ea, nu invers.

Primii bani i-a câștigat la 19 ani când a început să dea meditații la franceză. Intrase la facultate și și-a dorit să fie independentă. În timpul facultății a fost ghid și așa a avut ocazia să se plimbe mult, iar mai apoi s-a ocupat de traduceri.

Totuși, mărturisește că primii bani câștigați cu adevărat au fost din colindat și din ea și-a cumpărat o bombonieră. Mai apoi, când a intrat în televiziune din primul salariu și-a dorit să o scoată pe mama sa la Capșa. Apoi, după o vară întreagă de trudă a reușit să își cumpere și prima mașină de scris, potrivit aceleași surse. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net