Cea mai bizară rochie a anului! Julia Roberts a întors toate privirile pe covorul roșu

„Frumușica” Julia Roberts, celebra actriță din „Pretty Woman”, a purtat probabil cea mai bizară rochie din acest an. În vârstă de 55 de ani, îndrăgita vedetă a reușit să fure toate privirile și să fie, totuși, elegantă chiar și în ținuta ciudată în care s-a prezentat la o gală din Washington.

Cea mai bizară rochie a anului, dar și cel mai frumos omagiu
Cea mai bizară rochie a anului, dar și cel mai frumos omagiu

Julia Roberts îl iubește pe George Clooney, iar sentimentul e reciproc. Relația lor este strict una de prietenie, dar legătura dintre ei este una foarte rară și specială. Dacă nu v-ați convins de acest lucru, celebra actriță s-a hotărât să ofere o mostră inedită a afecțiunii sale.

Vedeta a ținut să îl susțină pe prietenul ei, George Clooney, duminică seară, la gala anuală Kennedy Center Honors din Washington DC. Actrița a uimit pe toată lumea atunci când a apărut într-o rochie lungă de la Moschino, pe care se regăseau poze cu George Clooney, scrie Usmagazine.

Julia Roberts a purtat o rochie cu fotografii cu George Clooney

Julia Roberts a venit la gala din Washington alături de cel care îi este soț de 20 de ani. Daniel Moder a purtat un costum negru simplu și și-a îmbrățișat tot timpul soția. În cadrul evenimentului din capitala Statelor Unite ale Americii, Roberts a etalat două ținute. Actrița a optat, la un moment dat, pentru un costum negru, sacou și pantalon.

Festivitatea a avut loc duminică, 4 decembrie, la Centrul Kennedy din Washington. Clooney s-a numărat printre cei care au primit premii pentru întreaga activitate alături de Amy Grant, Gladys Knight, Tania León și trupa U2. La gală au fost prezenți și Joe Biden și prima doamnă Jill Biden.

Prietenul Juliei Roberts a fost însoțit la eveniment de soția sa, Amal, în vârstă de 44 de ani. Celebrul actor și regizor s-a arătat foarte umil și recunoscător pentru distincția primită.

„Eu, care am crescut într-un orăşel din Kentucky, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aşezat într-o zi la balconul celor omagiaţi în Centrul Kennedy. A fi menţionat alături de restul acestor artişti incredibili este o onoare", a spus actorul într-un comunicat de presă, potrivit AFP.  

Julia Roberts și George Clooney au o relație superbă de prietenie

Julia Roberts George Clooney

Nu mai este niciun secret că Julia Robert și George Clooney au o superbă relație de prietenie. Cei doi au împărțit platoul de filmare pentru mai multe producții , cum ar fi trilogia Ocean's Eleven și filmul Confessions of a Dangerous Mind. 

În octombrie 2022 s-a lansat noul lor film, o comedie romantică de modă veche. În pelicula Ticket to Paradise, cele două vedete apar în mai multe situații comice. Deși sunt divorțati, Clooney și Roberts se unesc pentru a opri nunta fiicei lor. Filmul a fost primit cu brațele deschise de fanii celor doi actori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png