George Clooney a încercat de 80 de ori s-o sărute pe Julia Roberts: «I-am spus și soției»

Ultima actualizare:

Julia Roberts și George Clooney s-au reunit într-o nouă comedie romantică «Ticket to Paradise», unde joacă rolul unui cuplu de părinți divorțați. Cei doi actori sunt buni prieteni și în viața reală, însă scena care le-a dat cele mai mari bătăi de cap, a fost aceea în care au trebuit să se sărute. 

image

Roberts, 54 de ani, și Clooney, 61 de ani, apar într-o comedie romantică «Ticket to Paradise» care va avea premiera pe marile ecrane pe 21 octombrie. Actrița, câștigătoare a unui premiu Oscar, și George Clooney nu se află la prima lor colaborare, ei mai apărând alături în «Ocean's Eleven» sau «Money Monster». Cei doi au avut dintotdeauna o chimie foarte bună pe platourile de filmare, iar acest aspect este datorat și faptului că ambii au un caracter mereu pus pe șotii. 

Citește și: Julia Roberts, secretul căsniciei de 20 de ani. Poate oricine să facă asta

În pelicula «Ticket to Paradise», în regia lui Ol Parker, Julia Roberts și George Clooney joacă rolul unui cuplu de părinți divorțați, care fac front comun pentru a o împiedica pe fiica lor să se căsătorească. Scena care a fost cea mai dificil de filmat a fost cea a sărutului dintre cei doi protagoniști, iar aceasta nu pentru că Roberts și Clooney ar fi stânjeniți unul de celălalt, ci pentru că le venea constant să râdă la fiecare dublă. De aceea a fost nevoie de 80 de încercări, pentru ca Julia și Clooney să se sărute, conform scenariului. 

Nu rata nici: Julia Roberts, abuzată şi terorizată de tatăl vitreg. Bărbatul are acum o relaţie cu un alt bărbat

Reacția soției lui George Clooney

«I-am povestit soției mele, că a fost nevoie de 80 de duble ca s-o sărut pe Julia, iar Amal a fost foarte surprinsă. Mi-a spus: «Cum naiba».», a declarat amuzat, actorul. 

Hai să afli și: George Clooney: ”Amal mi-a schimbat viața”

«A fost nevoie de 79 de duble cu noi râzând și abia la 80-a încercare am reușit să ne sărutăm. Lumea e conștientă de relația de prietenie care există între noi, iar în acest film interpretăm un cuplu divorțat. Probabil jumătate din populație crede că noi chiar suntem divorțați unul de celălalt», a adăugat, în glumă, Julia Roberts. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net