Irina-Margareta Nistor, cerută în căsătorie de Crăciun! Cele mai intime dezvăluiri ale criticului de film

Irina Margareta Nistor, în vârstă de 66 de ani, își amintește cu nostalgie cum aștepta să petreacă Crăciunul alături de cei dragi. În preajma Sărbătorilor, aceasta a avut parte de mai multe momente minunate. De exemplu, a povestit cum s-a logodit, de sărbători, în 1984.

Irina Margareta Nistor spune cum a fost cerută de Crăciun Foto: arhivă Click!
Irina Margareta Nistor spune cum a fost cerută de Crăciun Foto: arhivă Click!

 Irina-Margareta Nistor a avut parte de o logodnă de Crăciun  

Irina Margareta Nistor își amintește cu nostalgie Crăciunul petrecut în copilărie. „De Crăciun, mergeam și colindam pe la vecini. Iar când eram foarte mică mă trimiteau la doamna Lazăr, în casa de alături. Ea avea patru băieți, mult mai mari decât mine. Ea își dorea o fată, iar răsfățul era total. Mă trimiteau acolo ca să nu aibă surprize de întâlniri cu Moș Crăciun.

Bradul se împodobea pe 24 sau pe 23 cel mai devreme. Și NU îl împodobeam noi, ci Moș Crăciun. Când veneam de la doamna Lazăr bradul era gata făcut. Tradiția la noi era că Moș Niculae venea noaptea iar Moș Crăciun seara”, a povestit Irina-Margareta Nistor, scrie viva.ro. 

Irina-Margareta Nistor, logodnă de Crăciun

Și pentru că iubea atât de mult Crăciunul, Irina-Margareta Nistor a avut parte de o logodnă exact ca în filme. „Un Crăciun în roz, în sumbrul 1984, cu o logodnă ca în filme, dar fără "va urma". O ridicare de ton masculin a fost de ajuns ca totul să se destrame", a mai spus ea pentru sursa citată.

Cu ceva timp în urmă, Irina-Margareta Nistor lua pe toată lumea prin surprindere dezvăluind că a trăit o poveste de iubire de neînțeles pentru mulți, care au criticat-o și judecat-o. Timp de 28 de ani a păstrat secretă povestea de dragoste cu un bărbat însurat.

Cine este Irina Margareta Nistor 

Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai cunoscuți traducători de filme din România. Din 1980 și până în 1999 a lucrat ca translator pentru TVR și, înainte de Revoluție, a dublat în secret peste 3.000 de filme americane importate ilegal în țară și înregistrate pe casete video.

Ajunsă la vârsta de 66 ani, Irina Margareta Nistor este o persoană foarte activă. Este implicată în mai multe proiecte, printre care organizarea Festivalului de Psihanaliză și Film sau găzduirea de emisiuni la posturi de televiziune și radio. De asemenea, Irina Margareta Nistor are și un blog (Voceafilmelor.ro), este ambasadorul Festivalului Serile Filmului Românesc și se implică și în diverse activități de binefacere.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net