Loredana Chivu s-a cuplat cu fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu! Primele declarații ale blondei: „Avem o relație foarte frumoasă!” I-a cunoscut și fetița! Imagini nemaivăzute cu noul cuplu

#Exclusiv Click!

Loredana Chivu (34 de ani) și fostul soț al Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu (38 de ani), formează cuplul momentului în show-biz. Blonda a confirmat relația și a făcut primele declarații pentru Click! Anda Adam știe și ea de iubirea celor doi!

E iubire mare în noul cuplu format din Loredana Chivu și Sorin Andrei Nicolescu, nimeni altul decât fostul soț al cântăreței Anda Adam

Cei doi îndrăgostiți au reușit să țină relația ascunsă timp de mai multe luni. Zilele trecute, însă, aceștia au fost surprinși, în premieră, de paparazzi, în mari tandrețuri, în bazarul din Istanbul. 

Loredana Chivu: „Eu și Sorin avem o relație foarte frumoasă”

Contactată de Click!, Loredana Chivu a confirmat relația cu fostul soț al Andei Adam, dezvăluind că sunt împreună de câteva luni și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, după o serie de relații amoroase controversate, Lore se pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele musculosului Sorin, cu care se antrenează zilnic la sala de forță. Practic, porumbeii sunt de nedespărțit. 

Click! a intrat în posesia unor imagini cât se poate de fierbinți în care cei doi îndrăgostiți se giugiulesc, de mama focului, în mașina de fițe a blondinei, semn că dragostea e mare. 

Este real, suntem împreună de câteva luni. Avem o relație foarte frumoasă. Eu prefer să-mi țin viața mai privată așa, nu-mi place să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Este foarte frumos ceea ce se întâmplă între noi”, a declarat Loredana Chivu, pentru Click! 

Lore a cunoscut-o și pe fetița Andei Adam! 

Relația dintre Lore și Sorin este cât se poate de serioasă. Blondina a cunoscut-o deja și pe fetița acestuia, rezultată din mariajul cu Anda Adam. De altfel, cântăreața a fost și ea pusă în temă în ce privește noua relație a fostului ei soț. 

„Am cunoscut-o și pe fetița lui Sorin și ne înțelegem foarte bine. Știe și Anda de relația noastră, nu sunt probleme”, a adăugat Lore. 

Sorin e și el îndrăgostit până peste cap de blonda cu forme sexy și a postat deja prima imagine de cuplu cu iubita sa, pe contul lui de socializare. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu au divorțat după șase ani de căsnicie 

Sorin Andrei Nicolescu s-a născut în Constanța și se laudă cu o carieră de invidiat în domeniul modelling-ului. Acesta a fost căsătorit, timp de șase ani, cu cântareața Anda Adam (44 de ani), cei doi având împreună o fetiță, Evelin. 

După divorțul din 2021, aceștia au rămas  în relații foarte bune de dragul fetiței lor. 

Anda Adam și-a refăcut și ea viața după despărțire și s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci, în decembrie 2022. 

Fostul soț al Andei Adam a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în 2019, pentru falsificare de carduri bancare, alături de alți patru bărbați. În fața instanței, Sorin Nicolescu a pledat vinovat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net