Ce părere aveau părinții Andei Adam despre fostul soț al artistei. Îl iubeau sau nu pe Sorin Nicolescu?

În anul 2015, Anda Adam și Sorin Nicolescu spuneau marele „da”, iar viața lor căpăta, se pare, o altă formă. Fericirea a durat 6 ani, până în momentul în care au decis, de comun acord, că este timpul să divorțeze. 

Tot în 2015, Anda Adam și Sorin deveneau, pentru prima dată, părinți. Artista aducea pe lume o fetiță, pe Evelin, despre care Sorin a mărturisit, ceva timp mai târziu, că a fost cea mai mare binecuvântare din viața lui. 

Ce părere aveau părinții Andei Adam despre Sorin Nicolescu

În momentul în care Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu, părinții artistei au avut, la adresa lui, numai cuvinte de laudă.

„Sunt bucuroasă pentru fata mea, sunt doi superbi”, a spus, atunci, mama Andei Adam. Ceva mai reținut, întrebat fiind dacă consideră că Sorin este bărbatul vieții Andei, tatăl cântăreței a replicat: „Deocamdată aşa pare, da, nu pot să spun că nu. Timpul va spune dacă a fost corect sau nu”. Mai târziu, peste 6 ani, amândoi aveau să înțeleagă faptul că nu au fost suflete pereche!

Întrebată de ce a luat sfârșit povestea de iubire dintre ea și Sorin, Anda Adam a spus: „Nu au fost greșeli în prima mea căsnicie. Doar că pur și simplu energiile noastre nu s-au mai intersectat la un moment dat, atâta tot. Și cred că fiecare relație și căsnicie are lucruri unice care se întâmplă, nu poți lua ca atare experiențele”. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu
Anda Adam și Sorin Nicolescu

„S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile. Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi”, a spus și Sorin Nicolescu, pentru Cancan.ro.

Citește și - Anda Adam, apariție răvășitoare! Arată demențial la 42 de ani

Care a fost cea mai mare teamă a lui Sorin Nicolescu

Într-un interviu acordat pentru publicația menționată mai sus, Sorin, fostul soț al Andei Adam, a mărturisit că un singur gând îl bântuia și-i aducea nefericire, atunci când s-a pus problema divorțului dintre el și artistă: fetița lui, Evelin și faptul că ar fi fost posibil să nu o mai vadă atât de des pe cât își dorea. 

„Gândul că mă voi îndepărta de Evelin! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”, a mai spus Sorin Nicolescu. 

Vă reamintim că Anda Adam și Sorin au divorțat după 6 ani de căsnicie. Anul trecut, artista a fost cerută de soție în Cappadocia de iubitul său, Yosif Eudor Mohaci, într-un cadru de poveste. Cei doi au devenit soț și soție în fața ofițerului de stare civilă pe data de 23 decembrie a anului trecut, în mare secret, în cadrul unui eveniment restrâns.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net