Vestea zilei: Anda Adam s-a măritat înainte de Crăciun! Cum a venit îmbrăcată la cununia civilă

Ultima actualizare:

Anda Adam s-a măritat în secret! Momentul a avut loc vineri, 23 decembrie, iar artista a făcut publice primele fotografii de la cununia civilă. „Am zis DA", a anunțat vedeta pe rețele de socializare.

Anda Adam s-a măritat înainte de Crăciun. Foto: colaj Click!
Anda Adam s-a măritat înainte de Crăciun. Foto: colaj Click!

Îndrăgita cântăreață a făcut marele pas chiar înainte de Crăciun. Anda Adam s-a măritat azi cu Yosif Mohaci, în secret! Astfel, se dovedește din nou că multe lucruri bune se pot petrece în această perioadă magică a anului.

Vedeta și-a surprins total fanii! La scurt timp după ceremonie, artista în vârstă de 42 de ani a pus pe contul de socializare trei fotografii de la evenimentul special din viața ei. Ceremonia a avut loc la Starea civilă a sectorului 1.

Anda Adam s-a măritat cu Yosif Mohaci, în secret

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au ales să spună „da”, după mai bine de un an de când vedeta a primit inelul de logodnă. Partenerul ei o ceruse de nevastă în toamnă, în 2021.

După despărțirea de tatăl fetiței sale, Evelin, în vârstă de 6 ani, Anda Adam radiază de fericire lângă noul ei soț. De când sunt împreună, cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe față. Le merge atât de bine, încât au intrat și în afaceri împreună.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta, așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate, eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată”, spunea Anda Adam, pentru Click!, într-un interviu acordat în luna septembrie.

Ce o atrage pe Anda Adam la soțul ei?

 Anda Adam s-a măritat cu Yosif Mohaci
Anda Adam s-a măritat cu Yosif Mohaci

Recent, Anda Adam a mărturisit pentru Click! ce o atrage cel mai mult la omul de care s-a îndrăgostit nebunește.

„Sufletul! Apoi ochii! M-a cucerit din prima secundă, când s-a uitat la mine am căzut pe spate. Am zis, Doamne, m-am îndrăgostit! Îl iubesc foarte mult. Este un om minunat. În afara aspectului fizic, contează sufletul.

Este un om minunat şi îl iubesc foarte mult pentru sufletul lui, pentru exteriorul şi interiorul lui. E un bărbat foarte frumos”, ne-a spus Anda Adam, în urmă cu doar câteva săptămâni ca artista să se mărite.

Cine este Yosif Mohaci, soțul Andei Andam

 Anda Adam s-a măritat azi cu Yosif Mohaci
Anda Adam s-a măritat azi cu Yosif Mohaci

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este din Arad, dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Partenerul de viață al artistei a mai fost căsătorit și are o fetiță cu fosta soție. Nunta lui Yosif Eudor Mohaci a fost una de lux și a avut loc în Cipru, în 2018. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor de vis. Click! a oferit AICI mai multe detalii despre acest eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net