Loredana Chivu trece prin clipe de groază din cauza fostului iubit: „Am acceptat să fiu umilită și terorizată”

#Exclusiv Click!

Loredana Chivu (33 de ani), fosta asistentă păcătoasă de la Antena 1, s-a iubit timp de trei ani cu Dani Leș, un tânăr afacerist din Arad, care se pare că i-a făcut toate poftele...mai ales că la finalul anului trecut, bărbatul a decis să o ceară și de nevastă.

Însă, de la iubire la ură, între cei doi a fost doar un pas, având în vedere că bărbatul i-a trimis recent oamenii legii pe cap pentru a pune sechestru pe anumite bunuri. Săptămâna trecută, doi executori au fost acasă la mama Loredanei Chivu, în satul natal Lungulețu, județul Dâmbovița, unde au luat două televizoare de ultimă generație, dar și foișorul din curtea mamei sale.

„Am acceptat să fiu umilită”

După care, la finalul săptămânii trecute, un alt executor a mers acasă la Loredana, în apartamentul de lux din Pipera, pentru a pune sechestru pe alte bunuri din locuință. Din cauză că nu i s-a răspuns minute în șir, s-a apelat la un lăcătuș care s-a chinuit, cu bormașina, pentru a putea intra în încăpere.

Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că trece prin clipe cumplite:

 „Îți dai seama că nu mă simt foarte bine, sunt debusolată total. Eu aveam încredere totală în legea din România. După ce i s-a dat acel ordin de restricție de la Poliție, nu am mai vorbit niciodată cu el. Nici măcar nu știu să zic ce simte, ce crede el. Eu în ultimele luni am acceptat să fiu umilită și terorizată de el. El ar vrea să facă succesiunea pe averea părinților mei, dar eu zic că nu o să se poată face așa ceva pentru că niciun judecător nu o să aprobe acest lucru. Eu nu am nicio datorie la el, ce datorie aș avea la el”.

Loredana Chivu crede în suflet pereche

În ciuda celor întâmplate, vedeta ne-a mărturisit că acest eșec emoțional pe care l-a avut cu Dani Leș nu o face să nu își mai dorească pe cineva în viața sa:

Eu cred în continuare în iubire, eu cred că iubirea nu are nicio legătură cu ce se petrece între mine și el în aceste momente. Ce face el acum este o răzbunare dusă la extrem. Mai exact, el are un comportament de infractor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net