Loredana Chivu, super sexy în costum de baie! Vedeta și-a scos formele la înaintare

Loredana Chivu, super sexy în costum de baie! Vedeta și-a scos formele la înaintare și a lăsat să se vadă tot! Imaginile postate de blondină încing imaginația, iar reacțiile urmăritorilor au curs valuri. Vezi acum în ce ipostaze s-a pozat vedeta.

loredana chivu

Loredana Chivu, imagini uimitoare la piscină

După ce recent paparazzi Click! au suprins-o pe Loredana Chivu alături de prietena sa Simona Trașcă la o piscină de fițe din București, în timp ce își etalau formele voluptoase și se bălăceau în apă, Loredana dă din nou, lovitura! Unii fani au îndrăznit să o compare chiar cu păpușa Barbie și nu e de mirare, având în vedere că blonda are un trup bine modelat. 

De data asta Loredana Chivu s-a pozat la o piscină de fițe din sectorul 1, pe care pare că o frecventează și unde a ales să se răcoroască și în acest weekend torid. De data asta însă, pare că și-a lăsat prietena apropiată, Simona Trașcă, și s-a bucurat singură de lumina soarelui care i-a bronzat perfect corpul tunat.

Blonda s-a afișat într-un costum de baie din două piese, extrem de sumar care i-a lăsat la vedere formele pline. Sânii săi siliconați abia erau acoperiți de costumul de baie maro care, la o mișcare mai bruscă risca să lase totul pe afară spre uimirea tuturor. Mai mult decât atât, și alte zone intime riscau să fie văzute de ochii curioșilor, având în vedere cât de minuscul era costumul de baie, însă știm prea bine că Loredana este o fire dezinhibată. 

Despre Loredana Chivu știm că a apelat de foarte multe ori la medicii esteticieni, prima operație având loc la doar 16 ani, când a trebuit să primească semnătură de la părinți. Vedeta în vârstă de 33 de ani acum, a decis atunci să își mărească sânii, iar de atunci și-a schimbat silicoanele de nenumărate ori, ajungând la o mărime impresionantă. De asemenea, nu a ezitat să își facă rinoplastie, să își bage botox în buze, dar și să își mărească posteriorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net