Chivu și Trașcă, încinse la piscină. Imagini de infarct cu blondele în timp ce se bălăcesc

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sunt fierbinți ca vara, mai încinse ca deșertu-n Sahara, și nu le stinge nici Niagara! Simona Trașcă și Loredana Chivu au făcut show, în weekend, la o piscină de fițe din București! Blondele s-au bălăcit în apă și s-au dat cu ulei una pe cealaltă. Toată lumea a fost cu ochii pe ele!

Temperaturile au sărit, în weekend, de 30 de grade celsius, așa că vedetele, care nu au apucat să plece la mare, au luat cu asalt piscinele din București. Divele sexy ale showbiz-ului, Simona Trașcă și Loredana Chivu au mers să se răcorească la o piscină din zona Snagov. Blondele au făcut show în apă, dar și pe șezlonguri.

Loredana Chivu și Simona Trașcă sunt nedespărțite, cel puțin în ultima vreme. Cele două au mers, sâmbătă, 1 iulie, la o piscină din Snagov, să se răcorească și să facă puțină plajă. Fetele și-au dorit un loc mai retras, dar iată că paparazzi Click! le-au surprins în toată splendoarea.

Loredana și Simona s-au dat cu ulei una pe cealaltă

Dezinhibate cum le știm, Loredana Chivu și Simona Trașcă și-au etalat din plin sânii imenși, siliconați, dar și posterioarele tunate la medicul estetician, ele optând pentru costume de baie minuscule.

Fetele au ales două șezlonguri învecinate și au început să se ungă una pe cealaltă cu ulei, asta pentru a obține un bronz cât mai uniform. De altfel, Loredana Chivu, era deja bronzată la solar, dar un pic de bronz în plus nu strică niciodată.

După ce au terminat show-ul de pe șezlong și au făcut puțină plajă, fetele, încinse la maxim, au „atacat” piscina, ca să răcorească nițel. Simona a fost mai curajoasă, s-a băgat cu totul în apă și a dat și câteva ture de bazin. În schimb, Loredana Chivu, a preferat să stea pe margine și să facă o ședință foto sexy pentru fanii ei de pe Instagram.

De altfel, câțiva din masculii prezenți la piscină le-au recunoscut pe fete și unii dintre ei le-au cerut să se pozeze cu ele.

Reginele operațiilor estetice!

Loredana Chivu (33 de ani) a apelat de nenumărate ori, până în prezent, la medicii esteticieni. Blonda, cu trup parcă sculptat, și-a schimbat silicoanele de mai multe ori, și-a făcut rinoplastie, şi-a modificat buzele și și-a mărit posteriorul.

Loredana Chivu și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 16 ani, atunci când s-a hotărât să își pună silicoane. Pentru că era minoră, a avut nevoie de semnătura părinților săi.

La rândul ei, Simona Trașcă (43 de ani) a suferit și ea numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. Unele au fost reușite, altele nu. Blonda s-a operat de șapte ori la sân, și-a făcut rinoplastie și fund de braziliancă.

Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. 

De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, a declarat blonda, pentru Click!

În ultimii ani, Simona Trașcă, a renunțat să mai facă intervenții noi, declarând că nu mai are încredere în medicii esteticieni autohtoni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg