Simona Trașcă, pe masa de operație din cauza implanturilor mamare. Are dureri îngrozitoare: „Îmi e frică de mor!

Ultima actualizare:

Simona Trașcă intră, iar, la cuțit! Diva e obligată să-și schimbe silicoanele pentru a cincea oară! Are dureri mari la ambii sâni de doi ani încoace, iar silicoanele sunt pe cale să expire. Trașcă a fost deja la consult la medicul estetician și urmează să se opereze!

Simona Trașcă intră, din nou, la cuțit Sursa: Instagram
Simona Trașcă intră, din nou, la cuțit Sursa: Instagram

Simona Trașcă (41 de ani) este una dintre veteranele show-bizului în materie de silicoane. A suportat până acum, cu stoicism, nu mai puțin de patru intervenții la sâni și este pe cale să o facă pe a cincea.

Simona Trașcă se vede, însă, obligată să-și schimbe silicoanele, care sunt vechi de mai bine nouă ani. Blonda acuză dureri mari la sâni, în ultima vreme, însă a tot amânat până acum intervenția de ...frică.

„LA 10 ANI TREBUIE SCHIMBATE ORICUM!”

Silicoanele mele sunt vechi de nouă ani! În mod normal, la 10 ani trebuie schimbate oricum! E mai mare frica însă, decât durerea! Am dureri de peste doi ani la sâni, dar am tot amânat operația! Am dureri, dar nu chiar în fiecare zi, așa brusc mă apucă uneori! Ar fi a cincea oară când mă operez la sâni.

Am prins, însă, mare frică mare de operații! Mi-e frică de mor! Nici nu mă mai recunosc! Din cauza anesteziilor, am prins frică. Plus, de câte operații nereușite am auzit în ultima vreme, Doamne ferește! Nu mai am incredere nici în medici!

E dificil acum să faci orice fel de intervenție! Nici nu știu la ce doctor să mă mai duc! Am fost deja la consult, dar am anulat, pe ultima sută de metri, operația! Nu pot să iau o hotărâre! Cert este că trebuie să mă operez, vrând-nevrând! , a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Click!

Simona Trașcă s-a operat pentru a patra oară la sâni în 2013, pentru a-şi corecta forma bustului. Traşcă avea nişte probleme mai vechi din cauza silicoanelor, iar, tot atunci, şi-a făcut şi o nouă mărire de bust. A trecut de la implanturile de 300 de ml, la cele de 450 de ml.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net