Simona Trașcă își pune silicoane pe gaz! Se operează a șaptea oară la sâni!


    Simona Trașcă vrea împlanturi pe gazfoto: arhivă personală
Simona Trașcă vrea împlanturi pe gazfoto: arhivă personală

Simona Trașcă (37 de ani), supranumita în trecut Pamela de România, a uitat numărul operațiilor estetice pe care le-a suferit până acum trupul ei. Pe cele de la nivelul sânilor le știe însă, așa că după șase intervenții ne anunță că urmează cea de-a șaptea.

”Au apărut niște silicoane șmechere, de ultimă generație, din gaz (n.r. gaz medicinal). Sânii rămân la fel de mari, dar se simt mai natural la pipăit și sunt mai ușori. O să le schimb pe cele pe care le am acum. Ar fi a șaptea operație la sâni”, a declarat Simona Trasca pentru Click.ro. Ajunsă la 37 de ani, blonda și-a operat pe rând sânii, nasul, posteriorul și poate deține lejer titlul de “regina operațiilor estetice”.

“Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, ne-a mai spus blonda.

Citește și:

Simona Traşcă îşi face a patra operaţie la nas

Sacrificiile lui Trașcă pentru un fund mai mare. Cinci ore în operație

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png