Simona Trașcă răsuflă ușurată după ce agresorul ei a fost condamnat: „Doi ani sunt suficienți”

Ultima actualizare:

Magistrații au dat sentința în cazul individului care a hărțuit-o pe Simona Trașcă, iar fosta asistentă TV spune că în sfârșit se simte în siguranță. 

image

Simona Trașcă se simte în sfârșit mai liniștită după ce individul care a hărțuit-o și-a primit sentința din partea magistraților.

Fosta prezentatoare TV a trecut printr-o experiență traumatizantă, când un bărbat a hărțuit-o o perioadă bună de timp. Acesta era de-a dreptul obsedat de blondină și îi făcea declarații de dragoste, sau o cerea în căsătorie, iar în momentul în care vedeta refuza, aceasta era amenințată cu moartea. 

Tot acest coșmar s-a sfârșit pentru Simona Trașcă, întrucât magistrații au decis că hărțuitorul, pe nume George Pepa, nu mai are voie să se apropie de blondină vreme de doi ani. 

În cazul în care, atacatorul va mai atenta la siguranța Simonei Trașcă, acesta riscă pedepsa cu închisoarea. În ciuda celor întâmplate, agresorul a declarat că încă își mai dorește să o vadă pe Simona Trașcă și se pare că nu are de gând să renunțe la pasiunea lui. 

Fosta prezentatoare TV, pe de altă parte, se simte mult mai în siguranță după aflarea sentinței și speră ca în cei doi ani, cât va fi valabil ordinul de restricție, atacatorul nu o va mai deranja și va renunța la obsesia pe care a făcut-o pentru ea. 

''Mă satisface pentru că sunt sigură că doi ani de acum înainte nu mă va mai deranja sub nicio formă. Nu mă așteptam să zică așa ceva ( n.r. George Pepa, atacatorul) după toată perioada asta, după câte controale judiciare a primit și după acest proces penal și după sentința asta. Însă eu nădăjduiesc că doi ani sunt suficienți încât să se liniștească.

Poate dă Dumnezeu să își facă o familie și să mă uite definitiv pentru că oricum noi doi nu am ieșit niciodată, nici măcar la un suc. Totul este în capul lui. Este o dorință de-ale lui pe care eu nu pot să o înțeleg, însă e clar că nu-i convine să ajungă la închisoare. Așa că sigur va sta departe de mine încă doi ani de acum înainte, ceea ce momentan mă liniștește'', a declarat Simona Trașcă la un post TV.

Simona Trașcă a fost rugată de agresor să-și retragă plângerea

Simona Trașcă dezvăluia anul trecut că un fan a început să o urmărească peste tot, să-i trimită flori, mesaje de dragoste, fapte care au degenerat rapid în amenințări cu moartea și un comportament care a făcut-o pe blondină să se teamă pentru siguranța ei. 

Un alt aspect înspăimântător e faptul că individul aflase unde locuiește Simona Trașcă și îi trimitea acesteia mesaje cumplite în care îi dădea de înțeles că va intra peste ea în casă. 

Agresorul a rugat-o pe Simona Trașcă să își retragă plângerea, însă fosta prezentatoare TV a decis că cel mai bine pentru ea este să apeleze la autorități. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net