Cântărețul Tzancă Uraganu, prins în timp ce „zbura” pe Autostrada A3. Ce viteză avea manelistul

Ultima actualizare:

Un bărbat a fost depistat, marţi seară, de poliţişti când conducea un autoturism pe Autostrada A3 Bucureşti - Braşov cu viteză excesivă, a informat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul ar fi cântărețul de manele Tzancă Uraganul. El a rămas fără permis și a fost amendat, transmite Agerpres.

image

Manelistul depășise cu mult viteza legală

Potrivit unui comunicat al IGPR, marţi, ora 22,07, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 Bucureşti - Braşov, la km 10, din direcţia Ploieşti către Bucureşti, un autoturism, condus de un bărbat.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, ar fi vorba despre cântăreţul Andrei Velcu zis Tzancă Uraganu.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159 km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteză este de 100 km/h. În cauză, a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile", se precizează în comunicat.

De ce își spune manelistul Tzancă Uraganul

De-a lungul anilor, Tzancă Uraganu a fost implicat în mai multe scandaluri, fie că este vorba despre incidente petrecute la evenimentele unde cânta sau cu persoane din viața personală.

Anul trecut, în timpul unuie eveniment la care cânta cu formația lui, și-a dat afară violonistul acuzându-l că nu poate să cânte pentru că este drogat. Scandalul a avut loc în fața publicului prezent.

„Cer scuze de la oameni pentru postarea asta! Ionuț cu vioara, STICLARU, de azi înainte nu va mai călca cu mine nicăieri pentru că a intrat într-o năpastă foarte gravă de droguri! Mai exact, la nunta asta, eu deja venisem pe scenă și el căuta droguri să-și facă sticla. A sărit la tac-su la bătaie și nimeni nu-l mai recunoaște. Am vocalele!

De mâine o să revin cu detalii. Toți am greșit și ne-am reparat, dar el nu-și mai vede viața fără droguri! Cine îl va lua la vreo cântare până nu-și încheie socotelile cu mine, va fi dușmanul meu. (…) Familia lui, vă dau un sfat, rugați-vă pentru el că e un caz pierdut”, se arăta în postarea lui Tzancă, ștearsă ulterior.

Andrei Velcu este numele real al lui Tzancă Uraganu, nume pe care manelistul nu îl folosește pe niciunul din conturile de pe paltfomele sociale și puțini dintre cunoscuți îl strigă pe prenumele real ”Andrei”.

În trecut, a dezvăluit la podcastul lui Damian Drăghici, unde era invitat că numele de Tzancă i-a fost dat chiar de mama lui, încă de pe vremea când era doar un copil.

Apelativul „Uraganu” vine de la Nicolae Guță. În timpul unui concert, manelistul l-a numit pe Andrei Velcu „Uraganul muzicii” și așa i-a rămas numele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net