Tzancă Uraganu l-a „adoptat” pe Irinel Columbeanu. Cum s-au filmat cei doi. „Sunteți managerul meu de acum încolo”

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai renumiți maneliști din ultimii ani a luat o decizie de-a dreptul uimitoare atunci când l-a avut ca invitat, în vila lui luxoasă, pe nimeni-altul decât Irinel Columbeanu. Cei doi s-au filmat luând masa împreună și au făcut un anunț de zile mari. 

image

Nu puține au fost numele din România care i-au întins o mână de ajutorul fostului milionari de la Izvorani, care după ani de pierderi și dezamăgiri a fost nevoit să-și accepte condiția actuală și să se mute într-un azil pentru bătrâni. De atunci, Irinel Columbeanu șochează necontenit cu mai toate aparițiile pe care le are. 

Tzancă Uraganu i-a dat de muncă lui Irinel Columbeanu 

După ce l-a invitat în propria casă pe Irinel Columbeaanu, manelistul i-a oferit un ospăț de zile mari: mese încărcate de mâncare, voie bună și multă muzică oferită de formația lui Tzancă, așa cum reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare.

Mai în glumă, mai în serios, cântărețul de manele a vrut să le mai împărtășească fanilor încă un aspect referitor la relația de apropiere dintre el și fostul afacerit, anunțându-i pe cei de acasă faptul că îi oferă un loc de muncă acestuia. 

Mai concret, într-una dintre filmările devenite virale în social media, Tzancă a anunțat, după ce a cântărit mai bine decizia, faptul că Irinel va fi managerul său și va face parte din formația lui. De asemenea, artistul a mai amintit faptul că va fi responsabil de azi înainte să aibă grijă de fostul soț al Monicăi Gabor.

„De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea...

Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum încolo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum încolo e cu mine.

Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia...

De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”, a declarat Tzancă Uraganu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
banda politie foto
image
image
image
image
image
image
Radu Ştefan Bănică
alina ceusan instagram jpg
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net