Tzancă Uraganu îl critică dur pe Irinel Columbeanu, după ce a cerut donații: „Când aveați averea aia imensă...”

Lovitură după lovitură pentru Irinel Columbeanu! Fostul afacerist este atacat din toate părțile pentru situația în care a ajuns, după ce și-a pierdut toată averea. Tot mai multe vedete de la noi din țară îl condamnă pe Irinel pentru că și-a pierdut averea și pentru că cere ajutor. Recent, Tzancă Uraganu l-a criticat dur pe Columbeanu

Tzancă Uraganu îl critică dur pe Irinel Columbeanu după ce a cerut donații
Tzancă Uraganu îl critică dur pe Irinel Columbeanu după ce a cerut donații

Tzancă Uraganu îl critică dur pe Irinel Columbeanu după ce a cerut donații

Irinel Columbeanu (66 de ani) este internat de câteva săptămâni în azilul de la Ghermănești, acolo unde a sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani. Miliardarul se află într-o situație disperată, a ajuns la sapă de lemn și nu are bani să-și plătească azilul, care costă în jur de 7.000 - 8.000de lei lunar!

Se pare că după ce a ajuns la sapă de lemn și a lansat rugămintea de a fi ajutat și susținut în azilul de lux din Snagov, tot mai multe persoane publice își expun părerea. Vedete precum Anamaria Prodan, Gigi Becali sau Șerban Huidu îl critică pentru felul în care a decăzut fostul afacerist. 

Recent, Irinel Columbeanu și-a deschis un cont în care persoanele ce doresc să îl ajute îi pot face donații. La auzul acestei vești, Tzancă Uraganu a reacționat și el imediat și i-a transmis un mesaj dur fostului afacerist. Pe pagina sa de Instagram, manelistul îi cere lui Columbeanu să dovedească câți oameni nevoiași a ajutat pe vremea când avea bani dacă își dorește să fie ajutat la rândul său.

Demonstrați că ați ajutat nevoiași, domnule Irinel, când aveați averea aia imensă și o să fiți ajutat. Cum putem fiecare!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Zoltan Nagy face dezvăluiri despre Irinel Columbeanu

Producătorul de filme pentru adulți, Zoltan Nagy, ne-a dezvăluit că sunt puține șanse ca Monica Gabor sau Mr Pink să-l ajute pe Irinel cu bani, pentru chiria la azil, în condițiile în care „fosta scorpie de la Izvorani” nu mai vorbește de mult timp cu Irinel. Numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar, ajuns acum în sapă de lemn.

E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr. Pink să plătească azilul.” ne-a declarat Zoltan Nagy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net