Unde dai și unde crapă! Șerban Huidu, aspru criticat de internauți, după ce l-a batjocorit pe Irinel Columbeanu: „Criminalule!”

Unde dai și unde crapă! Șerban Huidu, aspru criticat de internauți, după ce a râs de Irinel Columbeanu. Zilele trecute Șerban Huidu l-a desființat pe fostul afacerist Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la sapă de lemn și a încercat să tragă un semnal de alarmă pentru a fi ajutat. Acest lucru l-a revoltat la culme pe prezentatorul TV, însă acum este condamnat de oameni pentru părerea sa!

Unde dai și unde crapă! Șerban Huidu, aspru criticat de internauți
Unde dai și unde crapă! Șerban Huidu, aspru criticat de internauți

Unde dai și unde crapă! Șerban Huidu, aspru criticat de internauți

Într-un articol recent postat pe blogul său, Șerban Huidu, cunoscut prezentator de televiziune, a împărtășit opinia sa cu privire la situația omului de afaceri, Irinel Columbeanu. Huidu a subliniat că modul în care Columbeanu este prezentat ca o victimă, distorsionează adevăratele probleme cu care se confruntă societatea românească și creează o imagine care se îndepărtează de chestiunile cu adevărat relevante.

Prezentatorul de televiziune a argumentat că responsabilitatea pentru starea sa actuală trebuie să fie asumată de către Columbeanu însuși. Huidu a accentuat faptul că acesta nu a adunat banii cu propriile eforturi, ci a trăit pe seama altora pentru o perioadă semnificativă de timp. Când resursele financiare au ajuns la epuizare, Columbeanu a fost nevoit să se bazeze pe împrumuturi bancare pentru a menține același stil de viață.

În plus, Huidu a îndemnat publicul să-și îndrepte atenția către problemele sociale reale cu care se confruntă România și să evite manipularea mediatică. El a subliniat necesitatea sprijinirii persoanelor cu adevărat vulnerabile, cum ar fi copiii instituționalizați din țară.

„Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e percepută de masa mare de oameni drept o dulce răzbunare. Ai văzut, Gicule, ce și-a furat-o șmecherul ăla? Nema femei, nema conac, fără malini, e vai viața lui. Această răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune, site sau blog ,ce îi prezintă urâta-i decădere. De asta face audiența. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit.

Am văzut că unii vor să îl ajute cu donații, ca să stea amărâtul într-un Azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari?”, a spus Huidu, pe site-ul său.

Șerban Huidu, val de critici la adresa sa

Ei bine, pentru aceste păreri, prezentatorul a stârnit un val de critici la adresa sa. Urmăritorii de pe rețelele de socializare au început să îl condamne profund pe Huidu pentru cele spuse, oamenii fiind de părere că nu este în măsură să comenteze. având în vedere accidentul pe care l-a provocat, și în urma căruia au murit trei oameni. Oamenii au răbufnit, pur și simplu, în comentarii și l-au criticat pe Huidu pentru gestul său, îndemnându-l să își amintească de tragedia pe care a provocat-o:

„Vorbește un criminal.”

„Șerban Huidu să-și vadă de conștiința lui, dacă a avut vreodată conștiința.”

„Ar trebui să taci pentru că tu nu poți vorbi despre alții, cu atât mai puțin să le judeci viața. El a ajuns unde a ajuns datorită lui taică-său. Tu ai ajuns la fel. În plus, tu ai o conștiință mult mai încărcată decât el ,fiindcă ai omorât trei oameni nevinovați și n-ai plătit nimic, în timp ce el, măcar, a plătit întreținerea și lansarea unor femei acum celebre și vedete și care poate ar dori să-i întoarcă serviciile.”

„E ultimul om care poate critica pe cineva.”

„Columbeanu e victima prostiei sale pentru că nu a știut să-și gestioneze averea. Huidu uită-te în ograda ta, nu ai dreptul să vorbești la adresa altei persoane, ai uitat că ai omorât trei oameni cu mașina? Noi n-am uitat fapta ta, nu-ți crapă obrazul de rușine sau nu ai constiință?

„Să-și vadă bârna din ochiul lui, măcar ăsta nu a omorât pe nimeni.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net