Cum făceau dragoste Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Imaginile interzise care au făcut înconjurul internetului

Ultima actualizare:

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre relația dintre Irinel Colubeanu și Monica Gabor. Cei doi au format o relație mulți ani și împreună au o fetiță, deși diferența de vârstă dintre cei doi este foarte mare! Când a cunoscut-o, Monica era o tânără care abia își începea viața. Controversele din relația lor au fost foarte multe, pornind de la diferența de vârstă, la diferența de înălțime, care le-ar fi putut pune piedici în...momentele de amor! Iată cum făceau cei doi dragoste!

Cum făceau dragoste Monica Gabor și Irinel Columbeanu
Cum făceau dragoste Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Cum făceau dragoste Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Că era prea tânără, prea înaltă sau că nu l-a luat din dragoste pe Irinel, controversele despre Monica Gabor și relația cu fostul afacerist au fost foarte multe. Totuși, iată că relația lor a fost una intens mediatizată, iar reporterii nu ratau nicio ocazie să afle picanterii din viața celor doi, mai ales cea intimă! 

Mulți s-ar fi întrebat probabil cum făceau Monica și Irinel dragoste având în vedere că ea avea 1.81 înălțime, în timp ce e 1.66. Desigur, întrebările picante nu se sfârșesc aici.

Ei bine, în 2008 un reporter a întrebat-o pe Monica unde a făcut dragoste ultima dată, iar ea a răspuns: „Am făcut dragoste în funduleţ”.

Scandalul „filmulețului interzis”

Iată că cei doi erau adepții mai multor plăceri sexuale. Să nu uităm de episodul mediatizat cu imaginile apărute în presă când Monica îi făcea sex oral lui Iri. Firul narativ e simplu: un chelner a decis să îi filmeze pe cei doi în ipostaze intime, în timp ce se aflau la un restaurant chinezesc din Capitală, după care a dat startul șantajului și amenințărilor.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a refuzat să se lase convins și a decis să nu plătească suma respectivă, așadar „regizorul” filmulețului s-a dus rapid cu el la presă, cerând aproximativ 3000 de euro în schimbul imaginilor.

Potrivit zvonurilor, se pare însă că acesta nu ar fi primit un răspuns pozitiv nici din partea jurnaliștilor, care nu au plătit nici ei suma cerută, astfel că, din răzbunare sau pur și simplu pentru că nu mai avea ce face cu filmulețul, respectivul a decis să îl facă public oricum. În video-ul respectiv, se pot observa Irinel Columbeanu și Monica, aceasta din urmă stând în genunchi și oferindu-i soțului ei o partidă de sex oral. În urma scandalului, și restaurantul respectiv a fost închis, însă ulterior s-a redeschis, afacerea mergând și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net