Pe ce sumă de nimic și-a vândut Irinel Columbeanu Rolls-ul de lux, cumpărat cu 600.000 de euro: „Am avut nevoie de bani”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu era, la un moment dat, unul dintre cei mai bogați români, însă anii nu au fost deloc blânzi cu fostul milionar! Acum, Columbeanu a fost nevoit să se mute la azil, iar toate obiectele de lux pe care le-a deținut cândva au fost pierdute. Iar, în podcast-ul lui Serghei Mizil, fostul milionar a vorbit despre ce s-a întâmplat cu mașina și cu ceasurile sale.

Deși au trecut deja mulți ani de la acele momente, poate că ne putem amintii cu toții că Irinel Columbeanu era, cândva, unul dintre cei mai faimoși și bogați oameni din țara noastră. Cu toate acestea, „Milionarul de la Izvorani” a fost lovit de nenumărate ghinioane financiare, iar viața nu a fost deloc blândă cu acesta. Acum, el a fost nevoit să se mute la un azil, iar în podcast-ul lui Serghei Mizil, milionarul a vorbit despre obiectele de lux pe care le deținea cândva.

Întrebat de către Serghei Mizil ce s-a întâmplat cu mașina sa, un Rolls Royce, Columbeanu a recunoscut că a pierdut-o de mult timp. „Rolls-ul s-a dus la o bancă germană. Nu cunosc numele...Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să-i trimit mașina. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani...”, spune Irinel Columbeanu. Fostul milionar a mărturisit că a pierdut mulți bani pe mașina sa. „Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro.”

„Nu mai are importanță”

În cadrul podcast-ului, Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă, în cele din urmă, l-au „ars toți prietenii”. Fostul milionar a mărturist că cei care au făcut acest lucru nu îi mai sunt acum prieteni. „Nu, nu toți. Și cei care m-au ars nu mai sunt prietenii mei”, a spus acesta.

Pe lângă mașina sa, Irinel Columbeanu mai deținea și unele ceasuri de lux, printre care și un Rolex. Din păcate, acestea au fost vândute odată ce au început problemele financiare. „Am avut, am avut și un Rolex. Le-am comercializat atunci când am avut nevoie de bani. Nu mai are importanță.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net