Ce pensie derizorie primește Irinel Columbeanu: „Romanița mi-a dat bani să-mi plătesc chiria. Monica nu m-a ajutat cu nimic”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu primește o pensie derizorie din partea Statului Român, pe care însă i-o oprește banca, la care este, încă, dator vândut. Serghei Mizil a organizat o chetă în podcastul lui, pentru a acoperi chiria de la azilul din Ghermănești, unde este acum cazat Columbeanu.

Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat, marți seară, o strângere de fonduri în cadrul unui live, pe YouTube, prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Fostul milionar este cazat la azilul din Ghermănești, de aproape trei săptămâni, iar chiria lunară ajunge, în cazul lui, la 7.000 de lei.

Ce pensie primește acum Columbeanu? 1.976 de lei! Are poprire la bancă pe pensie

Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit și cum o are trecută în telefon pe Monica Gabor.

Mami! Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”, a mai spus Iri.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani!”

Irinel Columbeanu a trăit într-o casă de vis din Izvorani, care a ars, însă, din temelii, în 2020.

Până la acest moment, se știa că locuința este deținută de bancă. Columbeanu a dezvăluit că și-a vândut casa unei avocate, care a lucrat pentru el.

E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

Ion Cassian: „A stat gratis la mine la azil vreo 15-20 de zile”

Ion Cassian spune că deja Irinel a stat aproape o lună la azilul său pe gratis. Acesta beneficiază de îngrijire de specialitate non-stop.

El a stat 15-20 de zile la azil pe gratis, fără să plătească nimic. Am primit și noi niște mici amenzi când au fost controalele acelea mari, dar pentru niște nereguli minore”, a precizat Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești.

Irinel Columbeanu (66 de ani) este internat de trei săptămâni în azilul de la Ghermănești, acolo unde a sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani. Miliardarul se află într-o situație disperată. A ajuns la sapă de lemn și nu are bani să-și plătească azilul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net