Columbeanu, adevărul despre propunerea surprinzătoare a lui Mr. Pink: „Cu Monica nu am vorbit deloc”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a făcut lumină în privința propunerii șoc pe care ar fi primit-o de la Mr. Pink, prin telefon, din America. Zilele acestea, s-a vehiculat în presă că milionarul chinez, actualul partener de viață al Monicăi Gabor, s-ar fi oferit să-i plătească un drum în America lui Iri și să-i acopere cheltuielile la un azil de lux. Iată, însă, ce spune Columbeanu despre presupusa ofertă venită de peste Ocean!

Ajuns la 66 de ani și cu două accidente vasculare la activ, Irinel Columbeanu își duce acum bătrânețile în același azil unde a fost internat și tatăl lui, Ion Columbeanu, în ultima perioadă a vieții.

Columbeanu e falit și nu mai are bani nici să-și acopere cheltuielile cu azilul, care se ridică lunar la 3.000-4.000 de lei. Acum Ion Cassian, proprietarul azilului de la Ghemănești, strânge bani de la cunoscuții lui Irinel ca să îl poată ține pe fostul milionar la căminul de bătrâni.

Irinel Columbeanu: „Nu a existat această propunere din partea lui Mr. Pink”

Zilele acestea, în presă s-au vehiculat informații conform cărora însuși Mr. Pink, milionarul chinez al Monicăi Gabor, ar fi sunat de peste Ocean și ar fi fost dispus să îl plătească lui Iri un bilet pentru a ajunge la Irinuca în America, dar și să-i acopere cheltuilelile la un azil de lux.

Irinel, însă, a făcut lumină în ceea ce privește implicarea lui Mr Pink, dar și a Monicăi Gabor în cazul său disperat. De fapt, singura care i-a trimis bani și cu care ține legătura este fiica lui, Irina.

Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!

Medicamentația a rămas aceeași și nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, ca să pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Irinel, mesaj către fosta iubită Anna Lesko

Dintre fostele lui iubite, pe care le-a scos din foame la vremea respectivă, numai Romanița și Oana Cojocaru s-au intersat de el, la azil.

Cu Romanița am mai vorbit. Oana a dat semn și ea e mai mică cu 40 de ani decât mine. Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram. Nu vreau să-i fac nici un proces de intenție. Eu i-aș răspunde la orice mesaj”, a mai spus Irinel.

Ion Cassian:„Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima!”

Irinel Columbanu se află internat de două săptămâni în azilul de la Ghermănești, acolo unde și-a dat obștescul sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani. Miliardarul a ajuns la sapă de lemn, a rămas singur pe lume și nu are bani să-și plătească nici azilul.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, în exclusivitate pentru Click!

Viața lui Irinel Columbeanu a trecut rapid de la mărire la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2011, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net