Monica Gabor, prima imagine cu verigheta cu diamant, de la Mr. Pink! Cum s-au afișat cei doi după ce Iri i-a dat de gol

Ultima actualizare:

Monica Gabor a publicat prima imagine cu Mr. Pink, după ce Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta lui soție s-a căsătorit în mare secret cu afaceristul asiatic. Frumoasa șatenă și soțul ei s-au poza într-o ipostază tandră și, cu aceaștă ocazie, Moni a arătat în premierul inelul cu diamant uriaș primit de la Pink. 

Moni pare să nu plece urechea la rumoarea pe care au generat-o declarațiile fostului ei partener, Irinel Columbeanu, după ce a dat-o în vileag că a făcut nunta cu Mr. Pink, în urmă cu câțiva ani. 

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

MONICA GABOR ȘI-A ETALAT INELUL CU DIAMANT în premieră

Monica Gabor pare să-și vadă liniștită de treabă și să se preocupe de familie. Șatena și soțul ei au plecat într-o vacanță de lux în Bordeaux, Franța, pentru a se relaxa, iar cu această ocazie Monica a arătat, în premieră, inelul cu diamant pe care i l-a dăruit soțul ei și care simbolizează uniunea dintre cei doi.

Monica s-a pozat pentru prima dată cu uriașa nestemată pe deget, este vorba de un inel din aur cu un diamant enorm, tăiat în formă de cub și șlefuit în mai multe colțuri, elemente care atestă valoarea bijuteriei.

Citește și: Viața de lux! Surorile Gabor, apariție de mii de euro pe social media!

Prima imagine cu Monica Gabor și Mr. Pink după ce s-a aflat că s-au căsătorit

Soția lui Pink a făcut publică și o fotografie alături de afaceristul asiatic, în care cei doi se află într-o ipostază extrem de tandră. Imaginea îi înfățișează pe Monica și pe Pink ținându-se de mână, în timp ce călătoresc spre Franța, într-un avion de lux, pentru o vacanță de vis. 

Monica a pus o inimioara albastră în dreptul mâinii lui Pink, pentru a-și manifesta dragostea față de soțul ei. Este prima fotografie alături de Pink, pe care Monica a împărtășit-o pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că cei doi s-au căsătorit. 

Monica Gabor și Ramona, i-au dat gata pe afaceriștii din Monaco

Monica Gabor a avut parte recent de o reuniune cu sora ei, Ramona, chiar în paradisul oamenilor bogați și cu stil, Monaco. Ele s-a întâlnit cu câțiva afaceriști pentru a discuta despre piața criptomonedelor și eventuale investiții. Cu această ocazie, Moni și Ramona și-au etalat cele mai frumoase ținute și accesorii, de la renumite brand-uri de lux și au făcut senzație pe Intagram. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net