Monica Gabor, prima imagine cu verigheta cu diamant, de la Mr. Pink! Cum s-au afișat cei doi după ce Iri i-a dat de gol

Monica Gabor a publicat prima imagine cu Mr. Pink, după ce Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta lui soție s-a căsătorit în mare secret cu afaceristul asiatic. Frumoasa șatenă și soțul ei s-au poza într-o ipostază tandră și, cu aceaștă ocazie, Moni a arătat în premierul inelul cu diamant uriaș primit de la Pink. 

Moni pare să nu plece urechea la rumoarea pe care au generat-o declarațiile fostului ei partener, Irinel Columbeanu, după ce a dat-o în vileag că a făcut nunta cu Mr. Pink, în urmă cu câțiva ani. 

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

MONICA GABOR ȘI-A ETALAT INELUL CU DIAMANT în premieră

Monica Gabor pare să-și vadă liniștită de treabă și să se preocupe de familie. Șatena și soțul ei au plecat într-o vacanță de lux în Bordeaux, Franța, pentru a se relaxa, iar cu această ocazie Monica a arătat, în premieră, inelul cu diamant pe care i l-a dăruit soțul ei și care simbolizează uniunea dintre cei doi.

Monica s-a pozat pentru prima dată cu uriașa nestemată pe deget, este vorba de un inel din aur cu un diamant enorm, tăiat în formă de cub și șlefuit în mai multe colțuri, elemente care atestă valoarea bijuteriei.

Citește și: Viața de lux! Surorile Gabor, apariție de mii de euro pe social media!

Prima imagine cu Monica Gabor și Mr. Pink după ce s-a aflat că s-au căsătorit

Soția lui Pink a făcut publică și o fotografie alături de afaceristul asiatic, în care cei doi se află într-o ipostază extrem de tandră. Imaginea îi înfățișează pe Monica și pe Pink ținându-se de mână, în timp ce călătoresc spre Franța, într-un avion de lux, pentru o vacanță de vis. 

Monica a pus o inimioara albastră în dreptul mâinii lui Pink, pentru a-și manifesta dragostea față de soțul ei. Este prima fotografie alături de Pink, pe care Monica a împărtășit-o pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că cei doi s-au căsătorit. 

Monica Gabor și Ramona, i-au dat gata pe afaceriștii din Monaco

Monica Gabor a avut parte recent de o reuniune cu sora ei, Ramona, chiar în paradisul oamenilor bogați și cu stil, Monaco. Ele s-a întâlnit cu câțiva afaceriști pentru a discuta despre piața criptomonedelor și eventuale investiții. Cu această ocazie, Moni și Ramona și-au etalat cele mai frumoase ținute și accesorii, de la renumite brand-uri de lux și au făcut senzație pe Intagram. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
Rapperul rus Walkie s-a sinucis FOTO Instagram
image
image
image
image
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg