Surorile Gabor, ca prințesele în Dubai. Motivul urgent pentru care Monica a vizitat-o pe Ramona

Ultima actualizare:

Surorile Gabor joacă, de câțiva ani, în altă ligă. Fetele modeste din Bacău consumă acum lux pe pâine, în colțurile diferite ale globului, dar la fel de eclusiviste: Malibu și Dubai. Weekend-ul acesta, Monica și Ramona s-au reunit în Dubai, pentru o ocazie specială, și au umplut rețelele sociale cu poze spectaculoase.

Ramona și Monica Gabor, împreună, în Dubai. Foto: Instagram
Ramona și Monica Gabor, împreună, în Dubai. Foto: Instagram

Monica Gabor (34 de ani) a anunțat duminică seara, pe Instagram, că se află în Dubai, la sora ei mai mică, Ramona (33 de ani). Sunt rare ocaziile în care cele două se văd, iar acum a fost un motiv cu totul special. Monica a decis să fie alături de sora ei, pentru a sărbători un eveniment important. Parfumul de lux, lansat în urmă cu doi ani de Ramona, a intrat oficial și în Dubai Mall, așa că produsul este acum mult mai vizibil, iar afacerea Ramonei, mult mai prosperă.

Îmbrăcate și accesorizate de la cele mai mari case de modă, printre care Prada, Fendi și Chanel, surorile Gabor au publicat poze pe Instagram și au atras o mulțime de inimioare. Ramona a fost întrebată de admiratoare de unde este costumul alb, impecabil, ochelarii, dar și pantofii cu vârful ascuțit, iar aceasta a răspuns, fără fițe: "Costumul și pantofii sunt Fendi, iar ochelarii, Prada". 

Monica a purtat o rochie mulată, scurtă, cu sandale cu toc, și i-a mulțumit Ramonei pentru primirea pe care i-a făcut-o. I-a lăsat și un mesaj de susținere, pe rețelele sociale. "Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine", a scris Monica. 

Monica Gabor, neschimbată

Fizic, fosta soție a lui irinel Columbeanu este neschimbată. Părul este la fel, șaten, lung și drept, iar silueta i-ar permite și acum Monicăi să urce pe podiumul de modă. Dintr-un alt punct de vedere s-a schimbat Monica. În relația cu Mr. Pink, Moni pare mai devotată și mai implicată decât a fost în căsnicia cu Irinel. Numai faptul că lui Pink îi gătește și 7 feluri de mâncare într-o zi, iar la Izvorani nici nu intra în bucătărie, ba chiar le făcea crize de nervi servitorilor, spune multe despre schimbarea evidentă a Monicăi.

Citește și: Ieri, «scorpie» la Izvorani, azi, «mieluşel» în vila lui Mr. Pink. Ce face Monica Gabor de dragul iubitului

Citește și: Ce ieșiri a avut Monica Gabor în ziua nunții. Scenă incredibilă cu un cuțit: "Atunci când vă chem, să vă prezentați imediat"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net