Mr. Pink, propunere-șoc pentru Irinel Columbeanu! Când a auzit asta, a izbucnit în lacrimi: „Nu-i venea să creadă”

Ultima actualizare:

Fostul afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani) a luat decizia, în urmă cu mai mult de două săptămâni, de a se muta într-un azil, același unde a stat în ultimii ani de viață și tatăl său. Și dacă asta nu era de ajuns, în urmă cu câteva zile, a primit un telefon de la Mr. Pink, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Irinel Columbeanu, în lacrimi după un telefon de la Mr. Pink / Foto: Arhiva Click!
Irinel Columbeanu, în lacrimi după un telefon de la Mr. Pink / Foto: Arhiva Click!

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a fost unul dintre milionarii României și învârtea odată banii cu furca, însă, a ajuns în pragul sărăciei. Fostul soț al Monicăi Gabor părea că s-a obișnuit cu noua lui situație, asta până când a fost diagnosticat cu alzheimer și a început un tratament care să încetinească boala, găsindu-și adăpost la un azil din București, unde a stat și tatăl său. La fel ca în cazul Zinei Dumitrescu, fostul miliardar nu are posibilitatea să acopere cheltuielile lunare, care se ridică la 3.000-4.000 de lei. 

A fost sunat de către Mr. Pink, care i-a făcut o ofertă de nerefuzat

Dar, fostul om de afaceri a primit un telefon, în urmă cu câteva zile care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Acesta a fost sunat de către Mr. Pink, care i-a făcut o ofertă de nerefuzat.

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.RO.

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu a trecut printr-un moment cumplit: „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a mai mărturisit un apropiat al fostului afacerist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
megan thee stallion boa hancock instagram jpg
dan cruceru jpg
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net