Irinel Columbeanu, de nerecunoscut la prima apariție publică după ce a ajuns la azil! „M-au vizitat foarte mulți prieteni”

După ce a suprins întreaga țară cu decizia pe care a luat-o, Irinel Columbeanu a apărut, pentru prima dată, în fața camerelor de luat vederi, de când a decis să meargă la azil. El a vorbit despre motivul care l-a făcut să se mute la instituția unde a fost, cândva, atât tatăl său, cât și Zina Dumitrescu.

Irinel Columbeanu a apărut la emisiunea „Exclusiv VIP”
Irinel Columbeanu a apărut la emisiunea „Exclusiv VIP”

Irinel Columbeanu a surprins întreaga țară, după ce a decis să se mute la același azil unde a fost, cândva, atât tatăl său, cât și Zina Dumitrescu. Acum, pentru prima dată de la instituționalizarea sa la acest centru, fostul milionar a apărut în fața camerelor de luat vederi, pentru a vorbi despre decizia luată.

Invitat în platoul de la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, Columbeanu a răspuns sincer, atunci când a fost întrebat ce l-a făcut să se mute la azil.

„Și tatăl meu a fost aici și cunoșteam despre ce este vorba. Iar acolo unde am locuit până în prezent, locuind singur, am gândit că dacă mi se înrăutățește starea fizică, dacă mi se întâmpla ceva, nu avea nimeni cum să mă îngrijească”, a spus acesta.

Iar potrivit fostului milionar, deja a fost vizitat de către mulți prieteni, la noua sa reședință. „M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”, a spus Columbeanu.

„Nu avea nimeni cum să mă îngrijească”

După cum știm, mulți români au fost întristați de decizia luată de Irinel Columbeanu, însă acesta a dorit să clarifice lucrurile. Vorbind despre cei care spun despre el: „ce a fost și ce a ajuns”, fostul milionar a spus nu crede că a ajuns, deloc, rău.

„Păi, n-am ajuns așa de rău, fiindcă eu mă simt foarte bine acolo și voi sta acolo sper cât mai mult! În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu este luat peste picior”, a spus Columbeanu.

Ion Cassian, proprietarul azilului, invitat și el la emisiune, a spus că a făuct o reducere pentru Irinel Columbeanu, pe care îl cunoaște de foarte mult timp. „Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net