Irinuca nu l-a uitat pe Irinel Columbeanu! Fiica fostului afacerist i-a trimis bani la azil: despre ce sumă este vorba

Ultima actualizare:

Vestea că Irinel Columbeanu, fostul mare afacerist, a ajuns la azil a șocat pe mulți. Irinel a anunțat-o și pe fosta soție, Monica Gabor și pe fiica lor, Irinuca. Aceasta a decis să-i trimită tatălui ei bani pentru ca acesta să-și poată plăti taxele la azil. Fostul mare afacerist a izbucnit în lacrimi când a aflat de gestul fiicei sale.

Irinel Columbeanu stă la un azil Foto: Click!
Irinel Columbeanu stă la un azil Foto: Click!

Irinuca i-a trimis bani lui Irinel Columbeanu

Problemele de sănătate, dar mai ales cele financiare i-au pus capac lui Irinel Columbeanu, care acum a ajuns să locuiască la azil, în ciuda vieții de lux pe care o ducea în urmă cu mai mulți ani.

Deși are 66 de ani, Irinel Columbeanu nu are încă pensie și trăiește din mila prietenilor și din economiile pe care le mai are. Vestea că fostul afacerist nu se descurcă deloc bine din punct de vedere financiar a ajuns și la urechile fiicei sale, care nu a suportat gândul că tatăl ei este neajutorat. Irinuca și-a ajutat tatăl imediat ce a auzit că nu are bani pentru a-și plătit cazarea în azilul de bătrâni în care locuiește acum, potrivit fanatik.ro.

Cum arată, în prezent, Irinel Columbeanu Foto: colaj Click!
Cum arată, în prezent, Irinel Columbeanu Foto: colaj Click!

Câți bani i-a trimis Irinuca

Deși suma nu este suficient de mare pentru a-i rezolva toate problemele, este o contribuție semnificativă pentru un adolescent din SUA. Mai exact, ea i-a trimis tatălui ei 200 de dolari, un gest simbolic de sprijin care cu siguranță l-a impresionat pe tatăl sau.

Irinuca împreună cu Irinel Columbeanu Foto: Facebook
Irinuca împreună cu Irinel Columbeanu Foto: Facebook

Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Când Irinel Columbeanu a văzut gestul făcut de fiica sa, a fost profund impresionat. Înțelegând semnificația acestui gest făcut de Irina, el nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a început să plângă.

El avea tot ceea ce-și putea dori: o impresionantă reședință la Izvorani, colecții de artă valoroase, mașini de lux și un personal numeros care lucra pentru el. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură rapidă, iar criza economică din perioada 2007-2010 și o serie de investiții nepotrivite l-au transformat pe fostul milionar într-un om de rând care se confruntă cu greutățile vieții.

La aproape 18 ani, Irina Columbeanu face mii de euro lunar!

Deja de câțiva ani buni Irinuca Columbeanu și-a descoperit vocația: pictura. Pasionată de această artă, părinții ei au ajutat-o să își urmeze visul. Astfel, de o bună vreme, adolescenta vinde tablourile pe care le face.

În urmă cu mai mulți ani de zile, Irina Gabor a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări, cel mai scump tablou vândut fiind câteva mii de euro. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Irinel Columbeanu stă la un azil 

Irinel Columbeanu a părăsit garsoniera închiriată și s-a mutat la un azil, potrivit propriilor declarații. El spune că și-a găsit liniștea în locul unde acum mulți ani s-a retras și tatăl său.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni. Irina m-a sunat și Monica mi-a scris. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea ”Fiță cu Adiță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net