Fiica lui Irinel Columbeanu face mii de euro pe lună! Din ce câștigă o avere Irinuca, la numai 15 ani

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor – Irina Columbeanu, la doar 15 ani, a devenit o adevărată domnișoară. Cu o personalitate puternică, cea mică reușește să-și câștige deja primii bani, punând în practică cea mai mare pasiune a ei.

Irina Columbeanu câștigă singură bani la 15 ani
Irina Columbeanu câștigă singură bani la 15 ani

De mai bine de 3 ani de zile Irina Columbeanu s-a mutat în America, alături de mama sa. Monica Gabor se îngrijește de creșterea și educației fiicei pe care o are cu fostul milionar de la Izvorani. Se pare că Irina deja își câștigă singură banii, ajungând să aibă în conturi sume de zeci de mii de euro.

La 15 ani, Irina Columbeanu face mii de euro lunar!

Deja de câțiva ani buni Irina Columbeanu și-a descoperit vocația: pictura. Pasionată de această artă, părinții ei au ajutat-o să își urmeze visul. Astfel, de o bună vreme, adolescenta vinde tablourile pe care le face.

În urmă cu mai mulți ani de zile, Irina Gabor a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări, cel mai scump tablou vândut fiind câteva mii de euro. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Câți bani face Irina Gabor din vânzarea tablourilor

La vârsta sa, Irinuca Columbeanu ar fi reușit să strângă, doar din vânzarea tablourilor, suma de aproximativ 10.000 de euro.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa amintită.

Fiica lui Irinel Columbeanu, pasionată de atletism

Pe lângă talentul pe care îl are pentru pictură, Irina Columbeanu are o pasiune și pentru atletism. De asemenea, se pare că adolescenta s-a apucat deja de școala de șoferi.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a mai spus tatăl ei, pentru aceeași sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
image
actualitate.net
image
actualitate.net