Irinel Columbeanu pleca la magazin și uita drumul spre casă? Ce spune Ion Cassian despre pierderile de memorie ale fostului milionar: „Nu confundați”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a ajuns, în urmă cu doua săptămâni, la azilul din Ghermănești. Apropiații au dezvăluit în presă că au luat această decizie pentru că fostul milionar ar fi avut pierderi de memorie și nu ar mai fi găsit drumul spre casă. Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, face lumină in ce privește starea actuală de sănătate a fostului milionar.

Irinel Columbeanu (66 de ani) a suferit nu mai puțin de două AVC-uri, în ultimii ani, starea de sănătate degradându-se vizibil. În urmă cu doua săptămâni, acesta a fost internat in azil de către prieteni, care au considerat că are nevoie de îngrijire de specialitate non-stop.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești: „AVC nu înseamnă Alzheimer și nici Parkinson. Nu confundați!”

Un apropiat a dezvăluit în presă, zilele acestea, sub protecția anonimatului, că Irinel Columbeanu ar fi avut și pierderi de memorie în ultima vreme: a plecat deseori de acasă la supermarket și nu a mai găsit drumul spre casă.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, vine cu dezvăluiri de ultim moment privind starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după evaluarea făcută la azil de către medici.

Vreau sa se înțeleagă bine. Irinel a facut două AVC-ur, dar AVC nu înseamnă Alzheimer și nici Parkinson. Nu confundați! Omul e lucid, se prezintă ok., e cooperant, merge pe picioarele lui. Doar ca trebuie sa respecte niște treburi, are niște restrictii ca la orice AVC și sa ia tratamentul”,  a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, în exclusivitate pentru Click!

Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă, care afectează gândirea coerentă, memoria și comportamentul pacienților, ducând în timp la imposibilitatea desfășurării activităților zilnice. Boala Alzheimer reprezintă cea mai frecventă formă de demență la persoanele cu vârsta de peste 65 de ani.

Irinel Columbeanu: „Am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu..." 

Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Dacă Cel de Sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu, eu tot zic că va fi bine pentru mine.

Am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu. Eu cred mult și în numerologie, ca să zic așa. Locuiesc în camera numărul 22 și îmi aduc aminte că atunci când m-am însurat cu Monica, era tot data de 22 iulie. Irinuca m-a sunat.

Și Monica mi-a scris... Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita..., a  declarat Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Până la acest moment, numai fosta iubită, Oana Cojocaru, a venit să-l viziteze la azil.

Viața lui Irinel Columbeanu a fost ca un carusel. A ajuns de la mărire, la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2011, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net